21. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Sport Vesti

Održane konjičke trke u Pančevu

Takmičenje u kasačkim konjičkim trkama održano je na Pančevačkom hipodromu, nakon višegodišnje pauze. Uz jaku takmičarsku konkurenciju trke su se odvijale bez prisustva publike.

Takmičenje u konjičkim trkama održano je na pančevačkom Hipodromu. Na stazi se moglo videti veliki broj kvalitetnih konja, kao i neizvesnih trka. U prvoj trci na 2100 metara, koja je u čast našeg grada, pobedio je Vladimir Pribić iz Sombora jašući kvalitetnog konja  Picolo Party.

Velika neizvest do samog kraja bila je u drugoj trci na 2100 metara. Do samog finiša nekoliko najplemenitijih životinja borilo se za prvo mesto. Međutim, pehar je pripao domaćem takmičaru Aleksandru Jankulovu i snažnom grlu koje nosi ime Grom I.V.

Pančevačkom Hipodromu pripala je čast da se na njemu održava maratonska trka “Singidunum” koja se održava samo jednom godišnje.Organizator takmičenja je konjički klub “Pančevac 1926”.

Zbog trenutne epidemiološke situacije izazvane pandemijom virusa COVID-19 takmičenje se odvijalo bez prisustva publike.

Related posts

Peta pobeda “brzog voza” za šesto mesto SLV

Jasmina Petkovic

Članovi KUD “Stanko Paunović – NIS Rafinerija nafte Pančevo” pripremaju se za nastupe

Katarina Popović

U Kačarevu održana dvodnevna radionica heklanja

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija