25. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Politika Vesti

Ne smeta Novoj S Vulinova radna uniforma, već posao koji obavlja za Srbiju, njene građane i pripadnike policije

Pokret socijaliata reagovao je na tekst  portala Nove S, u kome je iskorišćen povod posete ministra policije Vulina napadnutim policajcima u Kopnenoj zoni, kako bi se, zapravo, bavili bojom odeće ministra. 

– Medijima u tajkunskom vlasništvu vest da je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao pripadnike policije u Kopnenoj zoni bezbednosti na koje su pucali teroristi, bio je samo povod da tabloidnim naslovom o boji odeće koju je ministar nosio prilikom posete, nahrane glad opozicionih tviteraša, narko-dilera iz Južne Amerike, prištinskih analitičara i agresivnih komentatora. 

Koliko su mediji u vlasništvu tajkuna zaista zabrinuti za bezbednost pripadnika srpske policije, jasno se vidi iz njihovog teksta u kome su se više bavili time šta je Vulin obukao, nego time kako se osećaju policajci i stanovništvo u Kuršumliji. 

Kao što od portala Nova S može da se očekuje još više laži, uvreda i ismevanja, od Aleksandra Vulina može da se očekuje samo još više posvećenog rada, posebno na terenu.

A, Vulin svakako neće ići na teren u odelu i lakovanim cipelama da se slika, kao što su to radili dosovski ministri. 

Ne smeta Novoj S Vulinova radna uniforma, već posao koji obavlja za Srbiju, njene građane i pripadnike policije- navode u PS-u. 

Related posts

Predsednik Vučić danas obilazi radove na KSC

Branislava Grčić

Vučić: Velika kompanija dolazi u Zaječar, zaposliće 2.000 ljudi

Nikoleta Dragaš

Vučić zabrinut: Nemogućnost EU da izvrši jači pritisak na Prištinu

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija