17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Politika Vesti

Ne smeta Novoj S Vulinova radna uniforma, već posao koji obavlja za Srbiju, njene građane i pripadnike policije

Pokret socijaliata reagovao je na tekst  portala Nove S, u kome je iskorišćen povod posete ministra policije Vulina napadnutim policajcima u Kopnenoj zoni, kako bi se, zapravo, bavili bojom odeće ministra. 

– Medijima u tajkunskom vlasništvu vest da je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao pripadnike policije u Kopnenoj zoni bezbednosti na koje su pucali teroristi, bio je samo povod da tabloidnim naslovom o boji odeće koju je ministar nosio prilikom posete, nahrane glad opozicionih tviteraša, narko-dilera iz Južne Amerike, prištinskih analitičara i agresivnih komentatora. 

Koliko su mediji u vlasništvu tajkuna zaista zabrinuti za bezbednost pripadnika srpske policije, jasno se vidi iz njihovog teksta u kome su se više bavili time šta je Vulin obukao, nego time kako se osećaju policajci i stanovništvo u Kuršumliji. 

Kao što od portala Nova S može da se očekuje još više laži, uvreda i ismevanja, od Aleksandra Vulina može da se očekuje samo još više posvećenog rada, posebno na terenu.

A, Vulin svakako neće ići na teren u odelu i lakovanim cipelama da se slika, kao što su to radili dosovski ministri. 

Ne smeta Novoj S Vulinova radna uniforma, već posao koji obavlja za Srbiju, njene građane i pripadnike policije- navode u PS-u. 

Related posts

Nastavlja se vakcinacija u Pančevu

Vanja Vićentić

Uskrs po gregorijanskom kalendaru

Katarina Popović

Predsednik Vučić na obeležavanju Dana MUP i Dana policije

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija