17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Politika Vesti

Ministar Vulin: Ugrožavanje bezbednosti pripadnika srpske policije u KZB nije prihvatlјivo

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin poručio je danas da ugrožavanje bezbednosti pripadnika srpske policije u Kopnenoj zoni bezbednosti nije prihvatlјivo i da će Ministarstvo unutrašnjih poslova učiniti sve da upozori međunarodne faktore, na prvom mestu KFOR, da je njihova odgovornost bilo kakav ulaz iz dubine teritorije sa prostora Kosova i Metohije…

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin poručio je danas da ugrožavanje bezbednosti pripadnika srpske policije u Kopnenoj zoni bezbednosti nije prihvatlјivo i da će Ministarstvo unutrašnjih poslova učiniti sve da upozori međunarodne faktore, na prvom mestu KFOR, da je njihova odgovornost bilo kakav ulaz iz dubine teritorije sa prostora Kosova i Metohije.

Vulin, koji je u mestu Štava kod Kuršumlije obišao policijske službenike na koje su sinoć iz pravca Kosova i Metohije iz automatskog oružja pucali nepoznati napadači, naglasio je da svakodnevne krađe šume i nasrtaji na imovinu stanovništva u Kopnenoj zoni bezbednosti zabrinjavaju svakoga u Srbiji, a posebno Ministarstvo unutrašnjih poslova.

„Ministarstvo unutrašnjih poslova će učiniti sve da upozori međunarodne faktore, na prvom mestu KFOR, da je njihova odgovornost bilo kakav ulaz iz dubine teritorije sa prostora Kosova i Metohije. Nјihova pasivnost ugrožava bezbednost naših pripadnika, a to je nešto što je apsolutno nedopustivo“, istakao je ministar Vulin. 

Policijske službenike zajedno sa ministrom Vulinom obišli su direktor policije Vladimir Rebić, načelnik Uprave policije Golub Gačević, načelnik Policijske stanice Kuršumlija Bojan Pešić i komandir Policijske ispostave Kuršumlija Dejan Tanasković.

Related posts

Drugi slučaj korona virusa u Srbiji

Nikoleta Dragaš

FK Partizan: Asano svojevoljno napustio klub

Ivana Bogdanovski

Roditelji Marka Rošića zabrinuti za njegovo zdravstveno stanje

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija