3. avgusta 2021.
Radio televizija Pančevo
Pančevo Sport Vesti

ZVEZDA NASTAVILA SJAJNU AKCIJU! Milan Gajić podelio sezonske ulaznice medicinarima

Crvena zvezda nastavlja da misli na zdravstvene radnike koji se bore protiv koronavirusa i koji su se u najtežim situacijama pokazali kao najveći heroji, pa je ovog puta naš klub dostavio sezonske ulaznice zaposlenima iz Opšte bolnice Pančevo, koji su se tokom akcije prijavili i izrazili želju da uživo prate mečeve našeg tima sa stadiona “Rajko Mitić”.

Prvotimac Crvene zvezde i rođeni Pančevac – Milan Gajić podelio je 50 sezonskih ulaznica zaposlenima u Opštoj bolnici Pančevo, i obradovao sugrađane kojima je krv crveno-bela.

– Velika čast mi je što sam danas ovde. Ovi ljudi se svaki dan trude, za sve nas, građane i sportiste, meni pomažu da se bavim fudbalom. Vremena su teška, ali oni su tu da nam olakšaju i uliju sigurnost radom, zalaganjem i svakodnevnim naporom da kovid virus postane prošlost. Iako je lep gest, povod nije, nadam se da se više nećemo družiti u ovim okolnostima, već da ćemo se videti na stadionu i radovati uspesima Zvezde – istakao je Gajić.

Ulaznice su predate direktoru bolnice Slobodanu Ovuki, a Crvena zvezda se ponovo pokazala kao društveno-odgovoran klub i nastavila akciju organizovanu još u aprilu ove godine.

– Svako priznanje za naš rad na društvenom planu imponuje, pogotovo kada stiže od šampiona kakav je Crvena zvezda. Suvišno je govoriti o veličini crveno-belih, a nama je ovo satisfakcija, daje nam snagu, volju i htenje da se izborimo sa bolešću koja je napala ceo svet. Ovakav gest nije čest u našim životima i svako priznanje nam mnogo znači. Osećamo se pobednički i šampionski u društvu Crvene zvezde. Svi u mojoj porodici navijaju za crveno-bele i jedva čekam da opet sa sinovima dođem na utakmicu. Nadam se da ćemo imati što manje posla i što više uspeha – rekao je Ovuka.

Lekarka iz Opšte bolnice u Pančevu – Mirjana Karličić, takođe hvali gest Crvene zvezde da podeli sezonske ulaznice zdravstvenim radnicima.

– S obzirom da je rad u kovid bolnici bio veoma naporan i iscrpljujući, ovaj gest nas je sve oduševio i veoma smo zahvalni Crvenoj zvezdi na tome. Nama ovo mnogo znači. Na utakmice dolazim sa mlađim bratom koji je veliki navijač kluba. Kad vidim njega kako se raduje golovima i ja sam srećna i jedva čekam da oboje dođemo na stadion – rekla je Karličić.

FOTO: Informer

Related posts

Luka Petrović: Prisluškivanje predsednika Aleksandra Vučića je krivično delo

Mirjana Popović

Gost “Lica nacije” – Vanja Bulić

Branislava Grčić

Gradonačelnik Saša Pavlov na 4. Medjunarodnom forumu o saradnji na Zlatiboru

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija