23. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Ministar Vulin: Dobri rezultati Odbrambene industrije Srbije u opremanju Vojske Srbije

Foto: Ministarstvo odbrane

Ministar odbrane Aleksandar Vulin sastao se danas sa direktorima preduzeća iz Grupacije Odbrambene industrije Srbije.
 
Na sastanku su sumirani rezultati višegodišnjeg rada na podizanju sposobnosti Odbrambene industrije Srbije i njenom tehnološkom napretku, kao i sposobnosti da opremi Vojsku Srbije najsavremenijim naoružanjem.

Ministar Vulin je direktorima preduzeća iz Grupacije OIS zahvalio na uspešnoj saradnji i ukazao na rezultate i veliki uspeh koji je ta industrija postigla prethodnih godina.
 
Ministar Vulin posebno je istakao započeti projekat nabavke naoružanja koje proizvodi Odbrambena industrija Srbije od strane Ministarstva odbrane za koji je Vlada Republike Srbije obezbedila potrebna finansijska sredstva.
 
Svako od preduzeća Grupacije Odbrambene industrije Srbije, naglasio je ministar Vulin, ima ozbiljne zadatke na projektima opremanja, dodajući da smo rezultate tog rada imali priliku da vidimo nedavno na vežbi “Sadejstvo 2020”.
 
Predstavnicima preduzeća namenske industrije ministar je poželeo uspešan rad i u narednom periodu, uz nadu da će i ubuduće održati dostignuti tempo razvoja i osvajanja novih proizvoda na dobrobit Vojske Srbije i Ministarstva odbrane.
 
U ime Sektora za materijalne resurse i preduzeća iz Grupacije OIS, pomoćnik ministra dr Nenad Miloradović uručio je ministru Vulinu prigodan poklon.

Izvor: Ministarstvo odbrane

Related posts

SRPSKE SREDINE APSOLUTNO PRVE PO IZLAZNOSTI NA KIM! Đurić: Srbija i Srpska lista da budu ponosni na hrabrost naroda!

Mica Milakov

U Pančevu subvencije za početnike biznisu

Katarina Popović

Predsednik Vučić čestitao Dan Vojske Srbije

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija