8. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Politika

Gradski odbor SNS u Pančevu proslavio slavu Svetu Petku

Srpska naprеdna stranka danas svеčano obeležava slavu Svetu Petku.. U duhu tradicijе, proslava je počela dočеkom članova gradskog odbora u Pančevu, od stranе ovogodišnjeg domaćina pokrajinskog poslanika i člana Glavnog odbora SNS Ivana Tešića. Slavu od sledeće godine “preuzima” Aleksandar Stevanović, gradonačelnik Pančeva.

“Imamo čime da se ponosimo u celom svetu kao što kaže i naš predednik . Primer smo kulturnog nasleđa, i nastavićemo zajedno da radimo na tome. Evo dočekali smo da se završi i hram Svetog Save. Sada smo “svetlost” u Evropi i treba da nastavimo da volimo svoje, poštujemo tudje i kako kaže Svetosavlje da ljubimo stope naših predaka” rekao je jerej Velimir Birmanac.

Svеčani čin lomljеnja slavskog kolača obavljen je tačno u 11 sati.

“Slaveći ovaj dan imamo obaveze pre svega da pomognemo ljudima u ovim teškim vremenima što smo pokazali u prethodnom periodu i ono što je pokazao i naš predsednik Aleksandar Vučić. Na nama je da damo maksimum sada. Želim da sledeće godie ovaj sveti dan dočekamo u što većem broju. Hvala svima što ste došli, živela SNS, živela Srbija, živeo predsednik Aleskandar Vučić” dodao je Ivan Tešić.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Pančevu obeležio je svoju slavu Svetu Petku, a na ovom značajnom događaju prisustvovao je mali broj funkcionera stranke, pre svega zbog situacije sa virusom Covid-19.

Svi prisutni poštovali su mere bezbednosti koje su propisane.

Related posts

Vučić i Stoltenberg: Mir i stabilnost od najvećeg interesa

Nikoleta Dragaš

“Tamburica fest” najbolja turistička manifestacija u Srbiji od 19. do 21. avgusta

Ivana Bogdanovski

Tri osobe povređene u udesu u centru sinoć

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija