14. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Brnabić: Napadi na Vučića kako bi postao legitimna meta

Izjednačavanje članova porodice predsednika Aleksandra Vučića sa Šarićem, Kosmajcem, Bojovićem je pokušaj dehumanizacije i kriminalizacije porodice Vučić, kako bi predsednik države postao legitimna meta, kaže mandatarka Ana Brnabić.

Ona je za TV Pink navela da kampanja, kako je navela, “tajkunskih medija” nikada nije bila tako monstruozna, da niko nije očekivao takav napad i da su “i nju iznenadili”.

Brnabić je naglasila da je Vučić izložen neviđenom medijskom linču kako bi postao legitimna meta.

“Mediji koji su vlasništvo tajkuna mogu da pišu i rade šta žele. Radi se o dehumanizaciji i kriminalnizaciji Vučića, te ukoliko se njemu nešto desi ili nekom od članova porodioce, stvori se ambijent da je to deo kriminalnog miljea, a ne pucanj u Srbiju”, rekla je mandatarka.

Brnabić kaže da je muči i da ne spava jer je njen zadatak kao predsednice Vlade Srbije i šefa svih resora bezbednosti da sačuva Vučića i njegovu porodicu.

“Ovo što se dešava nije naivno. Vi mislite da je meni lako, znam jer umem da čitam, kakve su ovo pretnje upućene Vučiću i njegovoj porodica i kakav znak jednakosti se stavlja između mafije i Vučića i njegove porodice”, navela je ona.

Napominje da mediji koji satanizuju predsednika i njegovu porodicu imaju za cilj da Vučić izgubi vlast pa po cenu i njegovog života. Napominje da da 100 puta izrečena laž, postaje istina.

“Ja to kao premijerka ne smem i ne mogu da dozvolim. Nije istina da Danilo Vučić ima veze sa kriminalom i mafijom, da Andrej Vučić ima restorane, kafiće i zemlju. Sve su to neistine. Svi ti mediji znaju šta je istina, ali su izabrali da kriminalizuju i satanizuju Aleksandra Vučića, ali vlada će se boriti protiv toga svim sredstvima”, navela je ona.

Related posts

“Solidarnost, umrežavanje, deljenje znanja kao mehanizmi za opstanak turizma na lokalu”

Bojana Kecic

NIS spremno dočekao zimu sa poboljšanim niskotemperaturnim dizelom

Zorana Stekovic

Predsednik Vučić: Sigurna budućnost samo sa dualnim obrazovanjem

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija