15. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

PS: Srbija svoje najveće poraze i izdaje doživela za vreme vlasti Jeremića

Pokret socijalista reagovao je povodom izjave šefa Narodne stranke Vuka Jeremića da je Srbija “hibrid korupcije, nemorala i izdaje”, ocenjujući da su građani Srbije najveće izdaje i prevare doživeli upravo za vreme vlasti Jeremića i DOS-a.

  • Srbija je svoje najveće poraze, izdaje i prevare doživela za vreme vlasti Vuka Jeremića koga građani Srbije nikada i ni za šta nisu birali.

Posebna je sramota da Jeremić koji je vladao uz pomoć stranaca, uopšte i govori o legitimitetu ove vlasti, jer Aleksandar Vučić ima takvu podršku naroda koju ni Jeremić, ni DOS nikada nisu imali, niti će.

Dok su Jeremić i DOS vladali Srbijom bez poverenja i podrške naroda, naša zemlja je ostala bez Crne Gore, a Kosovo je postalo skoro nezavisno.

Umesto da lobira za Srbiju i njene interese, Jeremić je i kao šef diplomatije i kao predsednik skupštine UN-a pravio svoje privatne kombinacije sa osuđenim svetskim lopužama Patrikom Hoom i Tidijanom Gadiom, na čijim suđenjima je morao i moraće da objašnjava poreklo miliona.

Jeremić koji je navikao da ga biraju stranci i da služi strancima, ponovo priziva okupaciju Srbije, jer se nada da će ga stranci, još jednom, dovesti na vlast.

Kao što je brukao i pljuvao Srbiju dok je bio šef diplomatije, tako i sada pokušava da blaćenjem Srbije ponovo postane miljenik stranaca- naveli su u PS-u.

Foto: Pokret socijalista

Related posts

Neša Smrad je sredstvo ustaških i Đilasovih medija za nove napade na Srbiju

Mica Milakov

Počela vakcinacija, Fajzerovu vakcinu prva primila Brnabić

Branislava Grčić

Od ponoći počelo prijavljivanje za direktnu pomoć

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija