17. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

PS: Srbija svoje najveće poraze i izdaje doživela za vreme vlasti Jeremića

Pokret socijalista reagovao je povodom izjave šefa Narodne stranke Vuka Jeremića da je Srbija “hibrid korupcije, nemorala i izdaje”, ocenjujući da su građani Srbije najveće izdaje i prevare doživeli upravo za vreme vlasti Jeremića i DOS-a.

  • Srbija je svoje najveće poraze, izdaje i prevare doživela za vreme vlasti Vuka Jeremića koga građani Srbije nikada i ni za šta nisu birali.

Posebna je sramota da Jeremić koji je vladao uz pomoć stranaca, uopšte i govori o legitimitetu ove vlasti, jer Aleksandar Vučić ima takvu podršku naroda koju ni Jeremić, ni DOS nikada nisu imali, niti će.

Dok su Jeremić i DOS vladali Srbijom bez poverenja i podrške naroda, naša zemlja je ostala bez Crne Gore, a Kosovo je postalo skoro nezavisno.

Umesto da lobira za Srbiju i njene interese, Jeremić je i kao šef diplomatije i kao predsednik skupštine UN-a pravio svoje privatne kombinacije sa osuđenim svetskim lopužama Patrikom Hoom i Tidijanom Gadiom, na čijim suđenjima je morao i moraće da objašnjava poreklo miliona.

Jeremić koji je navikao da ga biraju stranci i da služi strancima, ponovo priziva okupaciju Srbije, jer se nada da će ga stranci, još jednom, dovesti na vlast.

Kao što je brukao i pljuvao Srbiju dok je bio šef diplomatije, tako i sada pokušava da blaćenjem Srbije ponovo postane miljenik stranaca- naveli su u PS-u.

Foto: Pokret socijalista

Related posts

Gradonačelnik Saša Pavlov na 4. Medjunarodnom forumu o saradnji na Zlatiboru

Mica Milakov

Ministar Vulin čestitao Badnje veče i Božić

Nikoleta Dragaš

Premijerka Brnabić čestitala teniserima

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija