22. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Pomoću donacije kompanije JUB renovirano infektivno odelenje Opšte bolnice Pančevo

Pomoću donacije kompanije JUB, okrečene su prostorije i ofarbana je stolarija na Infektivnom odeljenju Opšte bolnice Pančevo. Time su poboljšani uslovi kako za zaposlene tako i za pacijente koji tamo borave.

Direktor Opšte bolnice Pančevo dr Slobodan Ovuka kaže da Infektivno odeljenje nije bilo okrečeno nekoliko decenija, ali da sada, zahvaljujući donaciji kompanije JUB, prostorije odeljenja lepše izgledaju. Dr Ovuka je zahvalio donatorima što su odogovorili na zahtev ove zdravstvene ustanove i donirali sav neophodan materijal.

Kompanija JUB izuzetno ceni veliki trud lekara i medicinskih tehničara koji pružaju potrebnu negu bolesnicima tokom ovog teškog perioda. Sa željom da im u toj borbi pomognu, bez razmišljanja su se odazvali i odlučili da pomognu pančevačkoj bolnici, istakla je Jelena Zdravković, rukovodilac marketinga kompanije JUB.

Donatorima je zahvalio i ceo kolektiv infektivnog odeljenja.

Kompanija JUB poznata je kao najstariji proizvođač zidnih boja. Danas je ona orjentisana na strano tržište i svoje proizvode izvozi u 30 zemalja Evrope i sveta.

Related posts

Ministarstvo :Proverite da li ste upisani u birački spisak

Aleksandra Miloševska

Pelemiš: Virus se širi onoliko koliko mu dozvolimo

Branislava Grčić

Kolektivni imunitet, ako se vakciniše 1,5 mil stanovnika

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija