28. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

SNS Šabac: Od danas Šabac ima novu i bolju budućnost

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac izražava zadovoljstvo činjenicom da je konstituisana Skupština grada Šapca, čime je okončana višemesečna izborna agonija, a izborni proces završen u skladu sa zakonom. 

Izborom gradonačelnika dr Aleksandra Pajića i njegovog zamenika Blaže Kneževića stvoreni su uslovi za početak ubrzanog razvoja grada  i otvorena šansa da Šabac postane grad budućnosti. 

Najvažnije je da je, uprkos brojnim opstrukcijama prethodne vlasti, uvažena izborna volja građana koji su poverenje ukazali Srpskoj naprednoj stranci. Više od 30 hiljada glasova Šapčana obavezuje nas na predan i odgovoran rad, koji je naš put ka boljem životu svih naših sugrađana. Sa koalicionim partnerima imamo stabilnu skupštinsku većinu koja garantuje saglasnost o svim, za Šapčane, važnim pitanjima kojima ćemo se baviti na korist svih građana. 

Od danas Šabac ima novu i  bolju budućnost, jer Šabac zaslužuje najbolje.

GO SNS Šabac   

Foto: Logo/SNS

Related posts

Volja Zelenovića pre zdravlja naroda! Sramno koristi epidemiološku situaciju da bi još koji dan ostao na “političkoj stolici”

Nikola Toadjer

Zbog radova nova trasa gradske linije broj 14

Zorana Stekovic

Dva državljana Srbije, članovi posade na brodu Dajmond Princes, zaraženi su koronavirusom.

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija