20. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Kultura Najvažnije Vesti

Udrženje žena ,,Vešte ruke” organizovalo radionicu veza

Udruženje “Vešte ruke” u okviru projekta „Vezom do samostalnosti“, organizovale su radionice veza za žene iz Jabuke i Banatskog Brestovca. Žene su mogle da nauče razne tehnike veza i načine promocije radova putem Interneta. Ovaj projekat je sufinansirao grad Pančevo.

Projekat „Vezom do samostalnosti“ ima za cilj da obuči i predstavi ženama koje žive u ruralnim sredinama, način kako da dođu do samostalnosti izradom ručno vezenih radova ističe Jelka Đorđević, predsednica Udruženja “Vešte ruke”.

Članice udruženja planiraju da organizuju i radionice sa decom školskog uzrasta, kako bi i mlade generacije naučile da vezu.

Nakon održavanja radionica, udruženje će pratiti rad svih polaznika, a radovi će biti objavljeni na Fejsbuk stranici koja je namesnki napravljena za radove polaznica.

Related posts

Igre mladih stigle u Sokobanju i Surdulicu

Jasmina Petkovic

Vučić: Naša deca su budućnost Srbije! Živela Srbija!

Vanja Vićentić

Pavlov : Beovoz do Vojlovice, tvrdnje pojedinih medija da Grad svojim novcem gradi filmski studio u “najmanju ruku loše intepretirane”!

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija