4. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Politika Vesti

Vučić: Prijateljstva u politici retka, ali samo ujedinjena Srbija biće snažnija i uspešnija

Prijateljstva su u politici retka, ali su zajedništvo i jedinstveno delovanje ključni za dobrobit Srbije, konstatovao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prema njegovom zvaničnom instagram profilu, uz fotografiju razgovora sa liderom SPS Ivicom Dačićem.

“Pred Srbijom su teški izazovi. Svaka politička stranka, ali i svaki čovek u našoj zemlji ima obavezu da pomogne svojoj zemlji”, istakao je predsednik.
“Prijateljstva su u politici retka, ali su zajedništvo i jedinstveno delovanje ključni za dobrobit Srbije”, kaže Vučić i poručuje:

“Samo ujedinjena Srbija biće snažnija i uspešnija”, naveo je Vučić uz fotografiju na instagram profilu ” Buducnostsrbije “.

Vučić i sa Šapićem: Saradnjom može mnogo dobrog da se uradi za Srbiju

Vučić se sastao danas, na radnom ručku, sa predsednikom Srpskog patriotskog saveza Aleksandrom Šapićem, nakon čega je na zvaničnom instagram profilu objavio da veruje da bliskom saradnjom mogu mnogo dobrog da urade za zemlju.

“Ovako izgleda kada dvojac iz Novog Beograda pređe reku i napravi radni ručak u kineskom restoranu”, u šali je konstatovao predsednik i dodao:

“Verujem da bliskom saradnjom u budućnosti možemo mnogo dobrog da donesemo Srbiji”, objavio je Vučić na instagramu.

Šapić je jutros bio konsultacijama sa mandatarkom Anom Brnabić, a nakon razgovora novinarima je preneo da je zadovoljan razgovorom, ali nije otkrio da li će biti deo buduće vlade.

Obraćanje javnosti nakon sednice Predsedništva 

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić obratiće se javnosti danas popodne, nakon sednice Predsedništva SNS, i izneti stav te stranke i njenog rukovodstva o predlogu mandatarke Ane Brnabić za sastav nove vlade.

Prema Tanjugovim informacijama, predsednik Vučić govoriće o još nekim aktuelnim temama, a pre svega, o borbi protiv organizovanog kriminala i mafije, koju je u ponedeljak najavio kao jedan od prioriteta države na unutrašnjem planu, u narednom periodu.

Očekuje se da će se predsenik Vučić obratiti oko 18 sati.

Related posts

Predsednik Vučić: Srpskom nasleđu na Kosovu i Metohiji potrebna zaštita

Zorana Stekovic

Sastanak ministarke Gordane Čomić sa nadležnima lokalnih saomouprava

Vanja Vićentić

Za sutra zakazana SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SNS

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija