4. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

JKP Grejanje: Korisnici ne treba sami da podešavaju instalacije

U Javno komunalnom preduzeću „Grejanje“Pančevo tokom letnjih meseci obavljen je redovan remont sistema daljinskog grejanja, kako bi se proizvodnai distributivnapostrojenjaštoboljepripremilazapredstojećugrejnusezonu. Tokom hladnih i toplih probi proveren je radenergetskihobjekata, toplana i kotlarnica, a uporedno i funkcionalnosttoplovodnemreže, toplotnihpredajnihstanica, kao i pojedinihgrejnihinstalacija.
Ipak, svaki početak grejne sezone, pa i ovaj, donosi određene probleme, a u ovom periodu su prioritetne intervencije u stanovima gde je došlo do curenja instalacija, ili su hladna sva grejna tela.Radnici JKP „Grejanje“ su dežurni 24 sata dnevno, i u optimalnom roku će se odazvati i na ostale reklamacije u vezi sa kvalitetom grejanja.
JKP „Grejanje“ apeluje na korisnike da sami ne ispuštaju vazduh iz svojih radijatora, jer na taj način ugrožavaju rad kompletnog sistema unutrašnjih instalacija, što je i često uzrok neadekvatne isporuke toplotne energije.
Podsećamo da u toku grejne sezone nije dozvoljeno samoinicijativno postavljanje sušača u kupatilima, dodatnih grejnih tela ili njihova zamena, jer ovi radovi remete normalno funkcionisanje toplovodnih instalacija. Zamena radijatora se obavlja samo ukoliko dođe do pucanja radijatora, i to mogu da urade isključivo radnici JKP „Grejanje“ili druge stručne osobe uz nadzor ovlašćenih radnika JKP „Grejanje“.
Korisnici daljinskog sistema grejanja eventualne kvarove mogu prijaviti DispečerskomcentruJKP „Grejanje“, pozivomnabrojtelefona013/315-400, koji, iako je dežuran 24 sata dnevno. Unapred zahvaljujemo našim korisnicima na strpljenju, jer je telefonska centrala automatski podešena tako da, i kada su sve linije zauzete ne daje signal zauzeća već pozivnog signala.Reklamacije semogu proslediti i na mejlove office@grejanje-pancevo.co.rsi reklamacije@grejanje-pancevo.co.rs.

Related posts

Danas su Cveti

Katarina Popović

Đoković se plasirao u finale mastersa u Rimu!

Katarina Popović

Predsednik Vučić sazvao hitan sastanak, pogoršana situacija u regionu

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija