24. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Zelenović okrivio Šapčane za poraz na izborima

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu zaprepašćen je što bivši gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović i dalje nije u stanju da se suoči sa činjenicom da su mu sugrađani uskratili poverenje na izborima, pa razloge za svoj katastrofalni poraz vidi u predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Za poraz za koji je lično odgovoran, krivi i predsednika i pravosuđe i političke protivnike, a ponajviše narod koji mu je poručio da je svima dosta politike koja je Šabac upropastila. Umesto da sa svojim, sve malobrojnijim saradnicima, analizira šta je doprinelo njegovoj političkoj katastrofi, Nebojša Zelenović nastavlja sa maničnim napadima na Srpsku naprednu stranku i predsednika Srbije.

Iako je Zelenović dao sve od sebe da se izborni proces u Šapcu nikada ne završi, a on ostane večiti vladar grada na reci Savi, zaboravio je da i iznad njega i njegove Gradske izborne komisije postoji viša instanca. Tako su optužbe na račun Upravnog suda u Novom Sadu još jedan od sramnih Zelenovićevih poteza da ocrni institucije svoje države.

Čitava Srbija je svedok da je u Šapcu mesecima unazad na delu nezapamćeno pravno nasilje, ali takvo nasilje izaziva upravo Nebojša Zelenović i njegovi aktivisti koje je instalirao i u Gradsku izbornu komisiju. Uprkos svim pokušajima ove udružene kriminalne grupe, protiv volje naroda se ne može. Tri puta su Šapčani poverenje dali Srpskoj naprednoj stranci. I svaki put Zelenović je dobijao manje glasova, a Srpska napredna stranka više.

Nije pomogao ni pokušaj Gradske izborne komisije da obore listu Srpske napredne stranke. Nije im pomoglo ni da otmu izborni materijal. Nisu im pomogli ni agresivni aktivisti koji su silom upadali ljudima u dvorišta. Nije Zelenoviću pomogla ni igra oko listića. Sve to je narod video i takve aktivnosti ocenio. Ne jednom, već tri puta.

Izgleda da bi Nebojšu Zelenovića jedino zadovoljilo kada Srpska napredna stranka ne bi imala pravo da učestvuje na izborima. Ovako, građani Šapca su na demokratski način izabrali politiku sa kojom žele da izađu iz vrtloga propasti u koji su ih uveli Nebojša Zelenović i njegov učitelj Dušan Petrović. Uprkos opstrukcijama od strane, sada već bivše vlasti, Srpska napredna stranka je pošteno pobedila i u gradskoj Skupštini sa 37 od ukupno 69 odbornika ima ubedljivu većinu.

GO SNS Šabac

Related posts

U Opštu bolnicu Pančevo stigla dva nova kolonoskopa

Mica Milakov

U Srbiji više od 2.000 novozaraženih

Mirjana Popović

Pokrajinski sekretar Batez posetio Kovačicu

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija