18. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Politika Vesti

GRADSKA IZBORNA KOMISIJA PROGLASILA REZULTATE IZBORA U ŠAPCU

Na današnjoj sednici Gradske izborne komisije Šabac koja je počela tačno u 12 časova i kojoj je prisustvovalo 11 od ukupno 21 člana sa pravom glasa proglašeni su rezultati lokalnih izbora u Šapcu.

Gradska izborna komisija je jednoglasno usvojila izveštaj o ukupnim rezultatima izbora za odbornike grada Šapca kao i odluku o dodeli odborničkih mandata.

Ovom odlukom izborna lista Aleksandar Vučić -Za našu decu osvojila je 37mandata, izborna lista Jelena Milošević – Novi tim za Šabac 7 mandata, izborna lista Nebojša Zelenović – Šabac je naš 22 mandata, izborna lista Ruska stranka- Slobodan Nikolić 1 mandat, izborna lista Ujedinjena Demokratska Srbija -Prilika 1 mandat i izborna lista dr Dejan Pavlović -Evropska zelena partija 1 mandat.

Izborna komisija grada Šapca će, u skladu sa članom 45. Zakona o lokalnim izborima, kandidatima kojima je dodelila mandat izdati uverenja da su izabrani za odbornike Skupštine grada Šapca.

Odluka o dodeli mandata će biti objavljena u „Službenom listu grada Šapca i opština Bogatić, Vladimirci i Koceljeva” saopštio je na kraju predsedavajući Gradske izborne komisije Šabac Boris Tumenko.

Foto:Pixaby

Related posts

Predsednik Vučić gost TV Prva u 21 sat

Jasmina Petkovic

Zahvalnost patrijarhu Irineju

Branislava Grčić

Predsednik Vučić najavio raspisivanje parlamentarnih izbora 4. marta, po povratku iz Vašingtona

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija