24. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Sport Srbija Vesti

Vujko: Čestitke Aleksandru Boričiću na reizboru za predsednika CEV-a

Stojan Vujko, predsednik Upravnog odbora DŽK Crvena zvezda, u ime našeg kluba i u svoje lično ime uputio je iskrene čestitke Aleksandru Boričiću na reizboru za predsednika Evropske odbojkaške konfederacije do 2024. godine na izbornom, 41. Kongresu, CEV u Beču.

– Povodom vaše pobede na izborima za predsednika Evropske odbojkaške konfederacije upućujem vam srdačne čestitke i najbolje želje u ime Džudo kluba Crvena zvezda i u svoje lično ime. Uveren sam da poverenje, koje su vam ponovo ukazali, kao i vaše liderstvo u ovo vreme izazova, daje snažnu volju da nastavite da odbojkašku porodicu vodite putem uspeha i napretka. Vaš ponovni izbor je najbolje priznanje vama lično ali i čitavom srpskom sportu, srpskoj odbojci i našoj Crvenoj zvezdi – istakao je Stojan Vujko, predsednik UO DŽK Crvena zvezda.

Aleksandar Boričić, predsednik CEV i počasni predsednik OSS, izabran je još jednom za predsednika Evropske odbojkaške konfederacije. Boričić je na izbornom, 41. Kongresu CEV u hotelu Meriot u Beču dobio novi mandat, i to do 2024. godine.

Aleksandar Boričić se nalazi na čelu Evropske odbojkaške konfederacije od 2015. godine. Osim toga, drugi je izvršni potpredsednik FIVB. Aleksandar Boričić između ostalih obavljao je i funkciju generalnog direktora Odbojkaškog kluba Crvena zvezda, predsednik Skupštine Sportskog društva Crvena zvezda od 2001. do 2006. godine i predsednik Upravnog odbora SD Crvena zvezda od 2010. do 2014. godine.

Related posts

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra će boraviti u Banjaluci

Branislava Grčić

Predsednik Vučić: Srbija je na vreme prepoznala opasnost koronavirusa – Pozivam građane naše zemlje da se još odgovornije ponašaju

Zorana Stekovic

Vučić sa britanskom ambasadorkom

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija