17. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Sport Vesti

ŠAHOVSKI SAVEZ SRBIJE I AKADEMIJA DOSITEJ POTPISALI UGOVOR O SPONZORSTVU

Šahovski savez Srbije i Akademija Dositej potpisali su ugovor o sponzorstvu.

Ugovor koji su potpisali Dragan Lazić u ime Saveza i prof.dok. Zoran Jovanović kao direktor i vlasnik Akademije Dositej je, kako tvrdi Lazić, mnogo više od jednostavnog sporazuma o sponzorstvu.

– Ovo je važan datum za srpski šah, posebno sto sam nedavno izabaran za predsednika Saveza. Saradnja sa gospodinom Jovanovićem traje godinu dana i zahvalan sam sto je prepoznao rad Saveza, ovo je prvi veliki potpis na mojoj funkciji. Ovim ugovorom sa Akademijom, prestavlja veliku podršku Savezu i ovo predstavlja mnogo više nego ugovor. Akademija je prva prišla savezu i pomoć gospodina Jovanovića ostaće upamćena jer je on prvi u našem sponzorskom pulu. Ozbiljno smo unapredili rad Saveza, sto će se videti buducim rezultatima naših takmicara. Nekad je Jugoslavija bila treća sila u svetu po šahu i nadam se da takva budućnost čeka i Srbiju – istakao je Dragan Lazić.

Prof. Dok. Zoran Jovanović željan je da srpski šah vrati tamo gde mu je mesto, u sam svetski vrh.

– Velika mi je čast i zadovoljstvo sto ulazimo u novo vreme sa novim ljudima. Želimo da podignemo šah na stare grane, da se vratimo na stare staze slave. Dosta akcija smo planirali, svi naši prethodni dogovori i saradnja bili su uspešni. Potrebna nam je podrška medija, to je glavna stvar koja nam treba kako bismo pogurali naš zajednički rad. Želim da svi zajedno budemo na najviše nivou – zaključio je prof.dok. Zoran Jovanović.

Izvor: Republika.rs

Foto: ST/N. PANČIĆ/

Related posts

OGNJENOVIĆ O IZJAVAMA MARINIKE TEPIĆ: Opet laži Đilasovih glasnika

Zorana Stekovic

Deficit budžeta posledica borbe sa pandemijom

Jasmina Petkovic

Servisne informacije za 5. mart

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija