24. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Sport Vesti

ŠAHOVSKI SAVEZ SRBIJE I AKADEMIJA DOSITEJ POTPISALI UGOVOR O SPONZORSTVU

Šahovski savez Srbije i Akademija Dositej potpisali su ugovor o sponzorstvu.

Ugovor koji su potpisali Dragan Lazić u ime Saveza i prof.dok. Zoran Jovanović kao direktor i vlasnik Akademije Dositej je, kako tvrdi Lazić, mnogo više od jednostavnog sporazuma o sponzorstvu.

– Ovo je važan datum za srpski šah, posebno sto sam nedavno izabaran za predsednika Saveza. Saradnja sa gospodinom Jovanovićem traje godinu dana i zahvalan sam sto je prepoznao rad Saveza, ovo je prvi veliki potpis na mojoj funkciji. Ovim ugovorom sa Akademijom, prestavlja veliku podršku Savezu i ovo predstavlja mnogo više nego ugovor. Akademija je prva prišla savezu i pomoć gospodina Jovanovića ostaće upamćena jer je on prvi u našem sponzorskom pulu. Ozbiljno smo unapredili rad Saveza, sto će se videti buducim rezultatima naših takmicara. Nekad je Jugoslavija bila treća sila u svetu po šahu i nadam se da takva budućnost čeka i Srbiju – istakao je Dragan Lazić.

Prof. Dok. Zoran Jovanović željan je da srpski šah vrati tamo gde mu je mesto, u sam svetski vrh.

– Velika mi je čast i zadovoljstvo sto ulazimo u novo vreme sa novim ljudima. Želimo da podignemo šah na stare grane, da se vratimo na stare staze slave. Dosta akcija smo planirali, svi naši prethodni dogovori i saradnja bili su uspešni. Potrebna nam je podrška medija, to je glavna stvar koja nam treba kako bismo pogurali naš zajednički rad. Želim da svi zajedno budemo na najviše nivou – zaključio je prof.dok. Zoran Jovanović.

Izvor: Republika.rs

Foto: ST/N. PANČIĆ/

Related posts

U Pančevu subvencije za početnike biznisu

Katarina Popović

Predsednik Vučić sa Araratom Mirzojanom

Jasmina Petkovic

Vršac: Prekid u vodosnabdevanju Omladinskog trga do okončanja radova

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija