28. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Kupanje na zatvorenom bazenu od 11 do 17 sati

Pančevački zatvoreni bazen počeo je sa radom. Svakog radnog dana od 11 do 17, sem ponedeljka otvoren je za građanstvo, kao i vikendom od 11 do 16 sati. Termini pre i posle toga koriste sportisti i sportski klubovi. Cena karata je nepromenjena. 

Svi oni koji se bave plivanjem kako rekreativno tako i profesionalno mogu da nastave sa svojim treninzima u zatvorenom bazenu JKP “Mladost”. Zaljubljenika u ovaj sport na bazenu ima svakodnevno, a jedan od njih je Vršačin Svetislav Nikolajev. Kako kaže, on se, kardio treninzima  bavi od prošle godine, a pančevački bazen je idealno mesto za to.

Cena karata na pančevačkom bazenu ostala je nepromenjena. Za odrasle je 150, a za decu, od 5 do 10 dinara, 105 dinara. Bazen radi svakog radnog dana, sem ponedeljka od 11 do 17 sati, a vikendom 11 do 16, što je u odnosu na prošlu godinu za sat vremena duže. Termini pre i posle toga su rezervisani za sportske klubove i sportiste, kaže Predsrag Stojadinov, direktor JKP “Mladost”.

Još jedan od projekata koji se sprovodina na bazenu je “Ja plivam, a ti”, koji sprovodi Sportski savez Pančevo u saradnji sa JKP “Mladost”, gradskom upravom Pančevo i “Pantransporom”. Prema rečima Dejana Perića, generalnog sekretara Sportskog saveza Pančevo, ovo je jedan od najvažnijih strateških projekata koje ova organizacija sprovodi. U zavisnosti od epidemiološke situacije, svi učesnici će biti blagovremneo obavešteni da li će se projekat realizovati i ove godine.

Prema rečima Stojadinova, oni su spremni i za veći broj posetilaca i realizaciju raznih manifestacija, pa i projekta “Ja plivam, a ti”, ali uz poštovanje svih mera koje nameće trenutna epidemiološkom situacijom.

Related posts

Od ponedeljka rade šalteri Vodovoda

Zorana Stekovic

Većnici usvojili amandman na izmene Odluke o gradskom budžetu

Zorana Stekovic

Brnabić: Dublja saradnja sa Tadžikistanom

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija