1. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Pančevo prvi grad u Srbiji koji je odvojio sredstva za priklučenje na gasnu mrežu

Pančevo je prvi grad u Srbiji koji je odvojio sredstva za priključenje domaćinstava naših sugrađana na gasnu mrežu. Ova akcija, koja se sprovodi od 2016. godine, kao jedan od ciljeva ima poboljšanje ekoloških uslova u našem gradu.

Dragan Majkić sa Mise prešao je sa čvrstog goriva na korišćenje gasa za grejanje. Na to su ga navele, kako on ističe, brojne prednosti ovog energenta.

Grad Pančevo je prepoznao brojne prednosti smanjenja broja domova koji koriste čvrsto gorivo za grejanje, kako za same Pančevce, tako i za ekologiju našeg grada.

Na javni poziv za refundiranje uloženih sredstava mogu se prijaviti vlasnici individualnih objekata sa teritorije Mesne zajednice Gornji Grad, Strelišta, Starog Tamiša, Vojlovice, Topole, Tesle, dela Mise, dela Koteža i dela MZ Centar.

Related posts

VUČIĆ NAKON VOJNE PARADE U MOSKVI: U više navrata sam razgovarao sa predsednikom Putinom, ovo je velika čast za Srbiju! Ponosan sam na naše gardiste!

Nikoleta Dragaš

Vučić: Nećemo dozvoliti nasilje, institucije će reagovati

Mica Milakov

Nema trihineloze u Južnom Banatu, kontrola mesa kod veterinara obavezna

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija