27. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Ekonomija Najvažnije Vesti

Gradonačelnik Aleksandar Stevanović: Pančevo je grad budućnosti

Gostujući na Radio Pančevu, gradonačelnik Aleksandar Stevanović ocenio je da je Pančevo grad budućnosti pred kojim su istorijske šanse. On je najavio proširenje industrijskih zona, kao i realizaciju projekta rekonstrukcije pančevačkog keja koji će, po oceni Stevanovića, biti novi simbol našeg grada.

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović izjavio je gostujući u jutarnjem programu Radio Pančeva da je naša lokalna samouprava poznata po svom industrijskom sektoru i po tome što se velika sredstva ulažu upravo u taj segment.

Stevanović je rekao da je simbol Pančeva svakako Tamiški kej, a upravo je to i mesto na koje svi Pančevci rado odlaze, ali i svi oni koji turistički dođu u ovaj banatski grad.

Gradonačelnik Stevanović je podsetio da je u toku rekonstrukcija i izgradnja 36 kilometara puteva u Pančevu i svim mesnim zajednicama. Odgovarajući na pitanja slušalaca Radio Pančeva, koje ulice će se sve raditi u narednom periodu, Stevanović je rekao da je projekat sa privatnim partnerom dogovren na 10 godina i da će sve ulice biti rekonstruisane.

Potrebno je da približimo lokalnu samoupravu građanima, da gradska uprava bude efikasnija i ja ću na tome insistirati.Mi smo tu za građane, poverenje se ne sme prokockati i ako budemo posvećeni poslu uradićemo sve ono što ljudi od nas očekuju“ zaključio je Stevanović

Related posts

PS: Laži koje mrzitelji Aleksandra Vučića izgovaraju i pišu, ozbiljno ugrožavaju bezbednost i život njegovog sina

Branislava Grčić

Ministar Vulin: MUP mora da jača svoje kapacitete

Miroslava Cvejin

Predsednik Vučić na Mećavniku

Miroslava Cvejin

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija