1. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Servisna informacija Vesti

Servisne informacije za 14.10.2020.

T – 8 C RVV – 100 % P – 992 mb Vetar – s 1 m/s

Sunce izašlo 06.40 Sunce zašlo 18.10HITNA – 24 – ambulantna pregleda, 8 – kućnih poseta, 5 – dece. Pomoć su tražili hronični bolesnici, srčani, sa povišenim pritiskom, deca sa kašljem i temperaturom .Bez saobraćajnih nezgoda 2 intervencije na javnom mestu. jedno alkoholisano lice i tuča.

Subota i Nedelja – Dežurna ambulanta Gornji grad od 7 do 19 sati, subotom dežuraju ambulante Donji Grad, Mladost, Strelište od 7 do 13 sati

Transfuzija – sreda 9 – 12 sati – Crveni krst Pančevo Žarka Zrenjanina 15.

PORODILIŠTE 2 dečak 3 devojčice

PANTRANSPORT – Autobusi Pantransporta saobraćaju po redu vožnje za radni dan. Od početka septembra vratili su se na pun režim saobraćaja. Polasi u 6.30 i u 7.30 iz Ivanova, pomereni su u 6.20 i 7.20 sati
Svi korisnici usluga Pantrnsporta koji prvi put kupuju elektronsku mesečnu kartu potrebno je da popune zahtev i dostave jednu fotografiju.Studenti treba da dostave potrebnu dokumentaciju kako bi pristupili izradi elektronskih mesečnih karata.Prodaja mesečnih karata za oktobar od 25.septembra, radno vreme šaltera je od 06 do 20 časova.
Zbog potrebe sanacije putno-pružnog prelaza u zoni Kovinske raskrsnice u Pančevu, doći će do totalne obustave saobraćaja u neprekidnom trajanju od 13.10.2020. od 7sati do 16.10.2020.do19 sati. U tom periodu biće izmenjene trase autobusa Pantransporta na gradskim linijama 2 i 3 i na liniji Pančevo-Mramorak.

Trasa autobusa u odlasku: Miloša Obrenovića-Stevana Šupljikca-Hadži Prodanova-Banijska-Makedonska-Bavaništanski put i dalje starom trasom.
Trasa autobusa u dolasku: Bavaništanski put- Makedonska- Banijska- Hadži Prodanova-Stevana Šupljikca i dalje starom trasom.
U odlasku, autobusi neće saobraćati kroz naselje Tesla.


ŽELEZNIČKI SAOBRAĆAJ –Voz za Vršac saobraća normalno.VOZ Pančevo – Ovča PO REDU VOŽNJE . Za sve informacije oko polazaka sa železničkih stanica u Pančevu, pozovite broj telefona 341-111.

SAOBRAĆAJ – Putni pravci u gradu su prohodni, saobraćaj se normalno odvija. Na vozače se apeluje da voze oprezno i poštuju saobraćajne propise. Budite koncentrisani, vežite pojas, smanjite gas.
Komunalna policija u Pančevu prijave građana prima na broj telefona 308-950 ili na imejl: komunalna.policija@pancevo.rs ili na šalteru u Gradskom uslužnom centru.

„Sistem 48″, koji omogućava građanima da prijave komunalni problem na tel. 013/308-948. U roku od 48 sati, problem bi trebalo da bude otklonjen ili građanin obavešten o statusu svog zahtev

Related posts

I legenda odbojke Slobodan Boškan podržao Igre

Mica Milakov

Nedeljni plan akcija davanja krvi

Nikoleta Dragaš

Najnoviji presek korone u Srbiji: Smanjuje se broj novozaraženih, 7 preminulo

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija