17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Akcija odnošenja kabastog otpada do kraja oktobra

„Higijena“ organizuje godišnje dve akcije uklanjanja kabastog otpada u na proleće i oktobru. Sakupljanje i odnošenje biće organizovano do kraja oktobra. Građani mogu pozvati Higijenu na brojeve telefona 013/327-000, 013/310-203 za sva potrebna obaveštenja o akciji.    

U kabasti otpad spada: stari nameštaj, bela tehnika, ambalaža, autolimarija, gume, baštensko smeće, i sav drugi otpad izuzev građevinskog šuta.    
Iz „Higijene“ apeluju na građane da nikako ne ubacuju šut u kontejnere jer dovodi do njihovog uništavanja. Građani su i putem Fejsbuka, medija i sajta „Higijene“ obavešteni unapred o detaljnom rasporedu iznošenja kabastog smeća.    

U okviru jesenje akcije uklanjanja kabastog otpada moguć je rad po pozivu građana i obilazak terena, pa se sugrađani mogu od 7 do 15 časova obratiti na telefone 327-000 i 310- 203 za sva potrebna obaveštenja oko akcije. Akcija uklanjanja kabastog završava se krajem  oktobra.

Related posts

Predsednik Vučić u obraćanju naciji: Naredni dani biće mnogo teški, bolnice su nam sve punije, moramo da pronađemo nova mesta za obolele

Nikoleta Dragaš

Užasni komentari Hrvata na predsednikovo zdravstveno stanje

Mica Milakov

Projekat za energetsku efikasnost kao preduslov za bolju životnu sredinu

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija