17. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Akcija odnošenja kabastog otpada do kraja oktobra

„Higijena“ organizuje godišnje dve akcije uklanjanja kabastog otpada u na proleće i oktobru. Sakupljanje i odnošenje biće organizovano do kraja oktobra. Građani mogu pozvati Higijenu na brojeve telefona 013/327-000, 013/310-203 za sva potrebna obaveštenja o akciji.    

U kabasti otpad spada: stari nameštaj, bela tehnika, ambalaža, autolimarija, gume, baštensko smeće, i sav drugi otpad izuzev građevinskog šuta.    
Iz „Higijene“ apeluju na građane da nikako ne ubacuju šut u kontejnere jer dovodi do njihovog uništavanja. Građani su i putem Fejsbuka, medija i sajta „Higijene“ obavešteni unapred o detaljnom rasporedu iznošenja kabastog smeća.    

U okviru jesenje akcije uklanjanja kabastog otpada moguć je rad po pozivu građana i obilazak terena, pa se sugrađani mogu od 7 do 15 časova obratiti na telefone 327-000 i 310- 203 za sva potrebna obaveštenja oko akcije. Akcija uklanjanja kabastog završava se krajem  oktobra.

Related posts

Volja Zelenovića pre zdravlja naroda! Sramno koristi epidemiološku situaciju da bi još koji dan ostao na “političkoj stolici”

Nikola Toadjer

Predsednik Vučić sutra u Jerusalimu

Zorana Stekovic

Ideja o bojkotu doživela fijasko

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija