16. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Ekonomija Najvažnije Srbija Vesti

Mihajlović sa Džonom Jovanovićem o auto-putu mira i drugim projektima

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa šefom Kancelarije Američke razvojne agencije u Beogradu Džonom Jovanovićem o zajedničkim projektima koji će biti realizovani.

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović rekla da je ovo drugi sastanak sa predstavnicima Američke razvojne agencije i izrazila zadovoljstvo što su počeli razgovori o auto- putu Mira koji će povezati Beograd i Prištinu i koji je najznačajniji projekat. Na sastanku se, razgovaralo i o drugim temama poput ulaganja u vodni saobraćaj i žensko preduzetništvo.

Šefom Kancelarije Američke razvojne agencije u Beogradu Džon Jovanović je rekao da je sa potpredsednicom Vlade Srbije imao vrlo koristan razgovor i da je to bila radna sesija u čijem fokusu je bilo prvih nekoliko većih projekata kako bi Američka razvojna agencija mogao da proširi finansijska sredstva dostupna Vladi Srbije i Prištini.

Nakon obraćanja novinarima potpredsednica Vlade mu je poklonila ručni rad “specijalni vez” koje su izradili žene iz jednog udruženja.

Related posts

Nemačka kompanija ZF najveći investitor u Pančevu i Srbiji

Jasmina Petkovic

U Srbiji 254 nova slučaja korona virusa, preminule još tri osobe

Jasmina Petkovic

Ideja o bojkotu doživela fijasko

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija