20. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Sport Vesti

Bronza za Strahinju Stevšića na Prvenstvu Srbije u planinskom trčanju

U subotu, 10. oktobra, na Vršačkom bregu održano je Prvenstvo Srbije u planinskom trčanju.

AK ,,Dinamo“ je nastupio sa tri takmičara i po tradiciji je osvojio medalju kao na svim dosadašnjim prvenstvima Srbije na kojima nastupa.

U trci mlađih juniora na 4000 m Strahinja Stevšić osvojio je treće mesto i bronzanu medalju, dok je Andreja Božanić u istoj trci osvojio sedmo mesto. Sedmo mesto u konkurenciji seniora osvojio je i Slobodan Marinkov u trci na 10 000m.

Ako se uzme u obzir da nam ovakva takmičenja nisu priporiteti i da na njima nismo nastupili sa kompletnom ekipom a i takmičari koji su nastupili nisu se specialno spremali za ovo takmičenje, možemo biti zadovoljni nastupom.

Strahinja je pokazao da je trenutno jedan od najboljih trkača na srednjim i dužim stazama u Srbiji jer su jedino u toj konkurenciji učešće uzeli svi najbolji takmičari a ostale trke su bile izuzetno slabe po kvalitetu.

Related posts

VUČIĆ IZ ŽENEVE: Ja se ponosim pozicijom Srbije i ne foliram nikog, sarađivaćemo sa svima!

Mica Milakov

Za vreme mandata Ružice Beč, “Dečja radost” sklapala poslove sa firmom njenog supruga TZR “Beč elektro”. RTV Pančevo objavilo dokumenta pa tuženo!

Jasmina Petkovic

Usvojen izveštaj o budžetu Grada za period januar-septembar

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija