23. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Predsednik Vučić: Deca pokazala koliko vole svoju Srbiju

Foto: Instagram/@buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je na zatvaranju Dečije nedelje poručio deci da pored igre treba da budu vredni, odgovorni i da vole svoju zemlju, i istakao da se čitajući njihove radove uverio u izuzetnu ljubav koju gaje prema Srbiji.

“Pročitao sam radove Dunje, Nevene, Patricije i Gabrijele. Mislio sam da su nove generacije te koje se razumeju u virtuelni svet i pogrešno uveren da manje uce, da su manje pismeni od prethodnih generacija. Radovi koje sam procitao su izvanredni, pisala su ih deca izuzetnog talenta. Pokazali su izuzetnost, borbenost, ljubav prema Srbiji”, rekao je predsednik u obraćanju na svečanosti.

Svečano zatvaranje “Dečije nedelje”, Vučić uručio plakete

Manifestacija “Dečja nedelja” završava se danas svečanošću u Palati Srbija kojoj prisustvuje i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nakon obilaska štandova na kojem je predstavljeno 50 najboljih umetnički radova dece na temu “Zašto volim Srbiju”, predsednik je podelio plakete u tri kategorije i jednu specijalnu nagradu.

Izvor: Tanjug

Related posts

Policija u Požarevcu uhapsila narko-dilera, zaplenjen amfetamin

Nikoleta Dragaš

Digitalizacija škola do 2021.

Aleksandra Miloševska

Braća Đilas izvlače novac iz Srbije

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija