8. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Posle apela Grada Pančeva, građani noćas prijavljivali nepoštovanje mera u borbi protiv Covid-19

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović izjavio je za RTV Pančevo, da su posle apela gradskog Štaba za vanredne situacije, građani postupili veoma savesno i da su u noći između subote i nedelje prijavili slučajeve gde su se kršili propisi i mere koje su pooštrene zbog situacije sa virusom Covid-19. Primedbe i prijave su se uglavnom odnosile na nenošenje maski, rekao je gradonačelnik i komandant Štaba za vanredne situacije. Ipak, kako je Stevanović naglasio, većina subjekata na koje se odnose nove mere je poštovala odluke Kriznog štaba kao i gradskog štaba za vanredne situacije.

Bez obzira na tu činjenicu, gradonačelnik Aleksandar Stevanović još jednom je apelovao na građane da budu odgovorni i zaštite sebe,svoje porodice,ali i ostale.

Da podsetimo radno vreme ugostiteljskih objekata i noćnih klubova je ograničeno, odnosno neće raditi od 23h do 06 časova. Grad Pančevo poziva još jednom sve građane, da ukoliko primete bilo kakvo kršenje ove odluke kao i svako drugo nepridržavanje donetih mera za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19, od strane kako pravnih, tako i fizičkih lica, to mogu prijaviti Kabinetu gradonačelnika i komandantu štaba za vanredne situacije na brojeve telefona Kol centra gradskog štaba 013/308-950, 013/308-960,013/ 308-736, kao i na mail vanrednesituacije@pancevo.rs.

foto:srbijadanas

Related posts

U Južnom Banatu za 24h još 325 inficiranih COVID-19

Jasmina Petkovic

Đerlek: Ohrabrujuće brojke, ali nema relaksacije

Ivana Bogdanovski

Šarčević: Proba male mature “onlajn” sledeće nedelje

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija