1. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Pančevo Sport Vesti

Sanja Marić – šampionka Srbije u planinskom trčanju !

Pod pokroviteljstvom Srpskog Atletskog Saveza i tehničkom organizacijom  Vršačkog atletskog kluba VAK 1926, na lokalitetu Vršačkih planina je 10.10.2020.godine održano pojedinačno prvenstvo Srbije u planinskom trčanju.

Učestvovalo je 35 atletskih klubova iz Srbije sa više stotina atletičara/ki u kategorijama od pionira/ki do seniora /ki.

Atletičarka AK Tamiš – Sanja Marić napravila je još jedan sjajan rezultat i u trci pionirki do 16 godina osvojila je zlatnu medalju i titulu šampionke Srbije u planinskom trčanju. Sanja je trčala na distanci od 2000m, što nije njena glavna disciplina , ali je i pored toga povela trku i od početka do samog kraja bila ubedljiva u vodjstvu i na kraju je trijumfovala sa velikom prednošću ispred ostalih atletičarki.

Trasa trke na prvenstvu Srbije u planinskom trčanju je bila veoma zahtevna, valovita  i bilo je potrebno savladati visinsku razliku od čak + 80m i – 80m.

Related posts

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić otvara regionalni put u Kovinu

Mica Milakov

Penzionerima 100 evra od 15. maja, ostali da se izjasne

Nikoleta Dragaš

Mihajlovićeva: Međunarodni teretni saobraćaj od vitalne važnosti

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija