26. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Pančevo Sport Vesti

Sanja Marić – šampionka Srbije u planinskom trčanju !

Pod pokroviteljstvom Srpskog Atletskog Saveza i tehničkom organizacijom  Vršačkog atletskog kluba VAK 1926, na lokalitetu Vršačkih planina je 10.10.2020.godine održano pojedinačno prvenstvo Srbije u planinskom trčanju.

Učestvovalo je 35 atletskih klubova iz Srbije sa više stotina atletičara/ki u kategorijama od pionira/ki do seniora /ki.

Atletičarka AK Tamiš – Sanja Marić napravila je još jedan sjajan rezultat i u trci pionirki do 16 godina osvojila je zlatnu medalju i titulu šampionke Srbije u planinskom trčanju. Sanja je trčala na distanci od 2000m, što nije njena glavna disciplina , ali je i pored toga povela trku i od početka do samog kraja bila ubedljiva u vodjstvu i na kraju je trijumfovala sa velikom prednošću ispred ostalih atletičarki.

Trasa trke na prvenstvu Srbije u planinskom trčanju je bila veoma zahtevna, valovita  i bilo je potrebno savladati visinsku razliku od čak + 80m i – 80m.

Related posts

VUČIĆ: Ako misle da nasiljem mogu da ostvare političke ciljeve – varaju se!

Mica Milakov

Pogledajte novi spot SNS! Nemojte ostati u prošlosti, glasajte za budućnost!

Jelena Obradović

Vučić iz Brisela: Strateški put Srbije jeste put ka Evropskoj uniji! Sudija je promenio pravila, moramo da se prilagodimo!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija