4. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Pančevo Vesti

Gradonačelnik Stevanović: Budimo odgovorni, svi koji primete nepoštovanje mera protiv Covid-19 da prijave slučaj

Gradski štab za vanredne situacije za teritoriju Grada Pančeva, na osnovu Uredbe Vlade Republike Srbije o izmeni Uredbe o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19, doneo je odluku na sednici koja je održana 8.oktobra, prema kojoj se radno vreme ugostiteljskih objekata ograničava tako da ti objekti i noćni klubovi neće raditi od 23.00 časa do 06.00 časova narednog dana. Ova odluka je stupila na snagu odmah.


„Grad Pančevo obaveštava sve građane, da ukoliko primete bilo kakvo kršenje ove odluke kao i svako drugo nepridržavanje donetih mera za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19, od strane kako pravnih, tako i fizičkih lica, to mogu prijaviti Kabinetu gradonačelnika i komandantu štaba za vanredne situacije na brojeve telefona Kol centra gradskog štaba 013/308-950, 013/308-960,013/ 308-736, kao i na mail vanrednesituacije@pancevo.rs. Na osnovu prijave svakog građanina, lokalna samouprava će odmah preduzeti sve neophodne mere iz njene nadležnosti. U cilju zajedničke borbe protiv daljeg širenja infekcije virusom COVID-19 i očuvanja zdravlja svih naših sugrađana, mi ćemo svako lice koje bude prijavilo neku nepravilnost, putem odgovora, obavestiti o preduzetim merama nadležnih službi“ saopštio je komandant Štaba za vanredne situacije i gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović.

Budimo odgovorni !

Related posts

Isplaćena pomoć prevoznicima, 600 evra po autobusu

Katarina Popović

Srebro i bronza za srpske ekipe na Svetskom kupu u Osijeku

Miroslava Cvejin

RTV PANČEVO NA IZBORU ZA MISS : Pančevka prva pratilja !

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija