28. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

SNS Šabac: Zelenović nastavlja kampanju laži

Bivši gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović nastavlja svoju kampanju laži, kojom pokušava da obmane narod  da je još uvek gradonačelnik. Kaže Zelenović da se u Šapcu još bori za vlast i to je jedino što nije slagao. Bori se za vlast po svaku cenu i uprkos svemu. Čak i uprkos izbornoj volji naroda. Svašta se moglo večeras čuti od njega, uglavnom iste laži, neosnovane tvrdnje i klevete izrečene već više puta po dobro utvrđenoj matrici.

Više pažnje, međutim, pobuđuju teme o kojima Zelenović tradicionalno ne govori. Među pitanjima na koje nikada narod nije dobio odgovor su:

  1. Da li i dalje misli da je narod stoka, kao što je rekao samo nekoliko dana uoči izbora?
  2. Zašto je svojim aktivistima naredio kupovinu glasova i kako je procenio cenu glasa na 3 hiljade dinara?
  3. Da li se u međuvremenu informisao o kontraindikacijama leka Leksilijum, ako ga uzme neko kome nije prepisan od strane lekara, a koje su njegovi ljudi hteli da stavljaju u kafu članovima biračkih odbora iz Srpske napredne stranke?
  4. Kako objašnjava izborne uslove u Šapcu koje je sam propisao, a po kojima njegovi članovi biračkih odbora imaju sva prava, a članovi odbora iz Srpske napredne stranke ne smeju ni da broje listiće?
  5. Na koga tačno misli kad kaže prijatelji iz Demokratske stranke, pošto je beskrupulozno pljuvao i Đilasa i Lutovca i Lečića?
  6. Kako to on, kako je rekao, najviše sarađuje sa prijateljima iz zapadnog sveta i da li među tim prijateljima ima još nekog osim Tanje Fajon, kao i zašto misli da on sa njom sarađuje bolje nego recimo Đilas?
  7. Da li kada kaže da želi da pripada zapadnom svetu misli da ne treba da pripada svetu u kome postoje Rusija i Kina?
  8. Da li ga je sramota?
  9. Zašto već treći put insistira na ponavljanju izbora koje je sam organizovao i na kraju da li on zaista misli da su građani ludi i da ne vide sve manipulacije i spletke kojima pribegava samo da bi sedeo u fotelji gradonačelnika i izbegao suočavanje sa izbornim debaklom? 

Do koje mere Zelenović više nema uvid u realnu situaciju, govori i podatak da njegovi su članovi izborne komisije, koji su podneli ostavke, danas na konferenciji za novinare otvoreno priznali da rezultat izbora u Šapcu nije sporan, kao ni pobeda liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ i da su njihove primedbe proceduralne prirode.

Da podsetimo i da su Zelenovića napustili svi koalicioni partneri i da je jasno da je u svojim lažima i iluzijama ostao sam.

Istina je glasnija od svake Zelenovićeve laži, a 12 hiljada glasova više u korist Srpske napredne stranke deo je te istine, ma koliko bivši gradonačelnik to pokušavao da porekne.

GO SNS Šabac

Foto: sns.org.rs

Related posts

Havarija u Kačarevu

Zorana Stekovic

Predsednik Vučić i Lajčak “u četiri oka” na Bledu

Zorana Stekovic

Još 13 preminulih, 383 novozaraženih

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija