21. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Grejanje startuje od 15. oktobra

Od ponedeljka u Pančevu kreću tople probe. Zvaničan start grejanja očekuje se 15. oktobra. Prema prognozama pančevačkog komunalnog preduzeća “Grejanje”, očekuje se da temperature tokom zime budu niže od prošlogodišnjih.

Posle remonta i pripremnih radova, 7. oktobra sistemi daljinskog grejanja prebačeni su na zimski režim rada. Pokreću se kotlovi i uskoro se startuje i sa toplim i funkcionalnim probama pred sam početak grejne sezone u Pančevu.

Iz Grejanja apeluju na građane da ukoliko primete kvarove,curenja ili nepredviđene situacije tokom toplih probi, odmah prijave slučaj ovom dispečerskoj službi ovog preduzeća kako bi situacija bila sanirana u što kraćem roku. U međuvremenu postavljeni su novi kotlovi, kao što je na Kotežu 2, u koji je uloženo blizu 60 miliona dinara snage 25 megavati.

Još jednom pred grejnu sezonu, iz Grejanja pozivaju sve dužnike da se jave ovom preduzeću kako bi se dogovorili o isplati u ratama i izbegli sudske sporove. Tokom vanrednog stanja zbog virusa Kovid 19 nije bilo utuživanja dužnika.

Prema gradskoj odluci grejna sezona počinje 15. oktobra. Cene se neće menjati.

Related posts

Vučić: Mnogo iskušenja pred nama, nadam se još boljim rezultatima

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić: Izabrali ste časno zanimanje, stali uz svoju državu

Zorana Stekovic

Vučić sa Bramercom: Kontinuirana saradnja na dobrom nivou

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija