17. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Politika Vesti

Jukom napada Vulina jer govori istinu, sa radošću čekamo tužbu

Pokret socijalista reagovao je povodom najave Komiteta pravnika za ljudska prava da će podneti tužbu protiv ministra odbrane Aleksandra Vulina za “govor mržnje” i njihove ocene da Vulin ne sme da bude u budućoj vladi. 

Iz PS-a poručuju da sa radošću očekuju tužbu za izrečenu istinu i da bi pre tužbe bilo veoma značajno da iz Jukoma izađu sa pravim podacima o tome kako se finansiraju i ko su im glavni donatori. 

– Vređaju i napadaju Vulina, ali niko još nije rekao da Vulin nije u pravu za ono što govori i što je najbitnije, niko nije rekao da nije istina ono što Vulin govori. 
Ako se zaista bave ljudskim pravima, zašto iz Jukoma nikada nisu osetili potrebu da reaguju ili protestuju zato što se na visokim pozicijama u lažnoj državi Kosovo nalaze bivši teroristi OVK osuđeni od strane srpskih sudova za masovna ubistva i progon Srba? Zašto nikada nisu osetili potrebu da ukažu na užasan položaj srpske zajednice na KiM? Zašto bar danas dok su pljuvali Vulina nisu osudili napad na srpsku decu u Donjoj Brnjici?- upitali su u PS-u. 

-Takođe, očekujemo od gospođe Golubović direktorke Jukoma da se izvini svim građanima koje je pomenula u negativnom kontekstu zato što podržavaju mišljenje Aleksandra Vulina.
Jukom neće određivati šta će građani Srbije da misle, ali neće ni sastavljati srpsku vladu- istakli su u PS-u.

Related posts

Danas je Lazareva subota – Vrbica

Katarina Popović

GRAD PANČEVO I OPŠTINE ALIBUNAR I OPOVO PRVE POTPISALE MoS

Branislava Grčić

Gradska vlast – servis građana. “Gornjani” oduševljeni, radovi u Letnjoj ulici kreću!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija