28. novembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Ministar Vulin: Ne govori JUKOM iz svoje glave

“Naši pacifisti pucaju samo u protivnike OVK i NATO-a. JUKOM i ostali haški NVO nikada ne rade sami i ne govore ono što im nije naređeno da kažu. Nije ovo izjava JUKOM-a, ovo je poruka ambasada i ambasadora koga ne bi voleli da vide u novoj Vladi. Lepo je znati da se nisam promenio svih ovih godina vlasti, nisu nikada želeli da me vide ni u parlamentu, ni u Kancelariji za Kosovo i Metohiju, ni u Vladi. Moje pomeranje bi bio lep poklon i Tačiju i ambasadorima, šteta što je napredak vojske toliko vidljiv ali bi zato moje sklanjanje bilo još vrednije”, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin na Pešteru gde prisustvuje pripremama za vežbu “Sadejstvo 2020”, komentarišući poziv JUKOM-a mandataru Ani Brnabić da njega izostavi iz predloga budućih ministara.
 
“Meni je važnije da Vlada ne promeni politiku prema vojnoj neutralnosti, odnosu prema Srbima van Srbije, odnosu prema Rusiji, Kini, politici socijalne pravde, nego da ja budem ministar, a o politici Vlade pa ni o meni JUKOM se neće baš ni malo pitati. Ja ne mrzim nikog, a to se za haški NVO ne bi moglo reći”, poručio je ministar Vulin.

FOTO: Tanjug

Related posts

Počele pripreme za asfaltiranje Bihaćke ulice u Vršcu

Nikola Toadjer

Predsednik Vučić gost TV Prva u 21 sat

Jasmina Petkovic

U HIP-Petrohemiji od srede remont

Ivana Golubovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija