15. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Pančevo Sport Vesti

Milica Bunčić – šampionka Srbije u atletici

Na atletskom stadionu u Kruševcu je 4 oktobra održano pojedinačno prvenstvo Srbije u atletici u disciplini Sportsko hodanje.

Organizator takmičenja je bio Srpski Atletski Savez, a takmičenje je održano u svim kategorijama od mladjih pionira/ki do seniora/ki u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Milica Bunčić je u kategoriji starijih pionirki U16– u izuzetno uzbudljivoj trci na 2000m u sjajnom finišu osvojila zlatnu medalju sa vremenom novog ličnog rekorda od 10:33 . Treba reći da je Milica u svim elementima ( taktičkim, tehničkim kondicionim) bez ijedne greške odradila veoma zahtevnu trku i objedinila titulu šampionke Srbije pošto je u martu mesecu osvojila takodje zlatnu medalju u dvorani.

Druga atletičarka AK Tamiš – Saška Radanov takodje u kategoriji starijih pionirki na 2000m osvojila odlično treće mesto i bronzanu medalju sa vremenom novog ličnog rekorda od 10:58. Saška Radanov je i sledeće godine starija pionirka i na ovom prvenstvu je takmičila sa godinu dana starijim atletičarkama od sebe.

Ivana Velimirović je nastupila u kategoriji seniorki i zauzela odlično četvrto mesto, u trci na 5000m.Takodje 04 oktobra u Beogradu je u organizaciji Atletskog saveza Beograda organizovana memorijalna kros liga – Memorijal Franja Mihalić.

Za Atletski klub Tamiš su još nastupili : Nikolina Radovanović, Srbislav i Vanja Glavinić, Dunja Predić i Iris Marčetić.

Atletski klub Tamiš je nastupio sa 6 – toro atletičara i zabeležio dobar uspeh.Sanja Marić je opet briljirala, nastupila je u kategoriji starijih pionirki – U16 u trci na 1500m i ubedljivo je sa velikom prednošću osvojila zlatnu medalju.

foto:AK Tamiš, rtvpancevo.rs

Related posts

SNS PROGLASIO APSOLUTNU POBEDU! Posle 20 godina u Šapcu se menja vlast

Jasmina Petkovic

Dolovo organizuje dvadeset drugu “Vinarijadu”

Jelena Obradović

Srbija čeka zlato čak 30 godina

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija