21. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Pančevo Sport Vesti

Milica Bunčić – šampionka Srbije u atletici

Na atletskom stadionu u Kruševcu je 4 oktobra održano pojedinačno prvenstvo Srbije u atletici u disciplini Sportsko hodanje.

Organizator takmičenja je bio Srpski Atletski Savez, a takmičenje je održano u svim kategorijama od mladjih pionira/ki do seniora/ki u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Milica Bunčić je u kategoriji starijih pionirki U16– u izuzetno uzbudljivoj trci na 2000m u sjajnom finišu osvojila zlatnu medalju sa vremenom novog ličnog rekorda od 10:33 . Treba reći da je Milica u svim elementima ( taktičkim, tehničkim kondicionim) bez ijedne greške odradila veoma zahtevnu trku i objedinila titulu šampionke Srbije pošto je u martu mesecu osvojila takodje zlatnu medalju u dvorani.

Druga atletičarka AK Tamiš – Saška Radanov takodje u kategoriji starijih pionirki na 2000m osvojila odlično treće mesto i bronzanu medalju sa vremenom novog ličnog rekorda od 10:58. Saška Radanov je i sledeće godine starija pionirka i na ovom prvenstvu je takmičila sa godinu dana starijim atletičarkama od sebe.

Ivana Velimirović je nastupila u kategoriji seniorki i zauzela odlično četvrto mesto, u trci na 5000m.Takodje 04 oktobra u Beogradu je u organizaciji Atletskog saveza Beograda organizovana memorijalna kros liga – Memorijal Franja Mihalić.

Za Atletski klub Tamiš su još nastupili : Nikolina Radovanović, Srbislav i Vanja Glavinić, Dunja Predić i Iris Marčetić.

Atletski klub Tamiš je nastupio sa 6 – toro atletičara i zabeležio dobar uspeh.Sanja Marić je opet briljirala, nastupila je u kategoriji starijih pionirki – U16 u trci na 1500m i ubedljivo je sa velikom prednošću osvojila zlatnu medalju.

foto:AK Tamiš, rtvpancevo.rs

Related posts

Otvoren Festival folklora Rumuna u Dolovu

Aleksandra Miloševska

Predsednik Vučić sutra u Prokuplju, Blacu i Brusu

Miroslava Cvejin

U Južnom Banatu 4 novozaraženih od korone

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija