12. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Ministar Vulin: Premijer zemlje u kojoj se nalazi Žuta kuća da bira reči kada govori o zločinima

Foto: Ministarstvo odbrane

– Premijer zemlje u kojoj se nalazi Žuta kuća, mesto gde su Srbima vadili organe i prodavali ih, morao bi da bude mnogo pažljiviji i da bira reči kada govori o zločinima. Ja sam mislio da je Edi Rama danas otvorio usta da bi osudio pokušaj ubistva srpske dece u školi u Donjoj Brnjici. Umesto toga, on hvali i brani ubice i teroriste iz tzv. OVK – izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin u ergeli “Karađorđevo”, gde se danas održava manifestacija “Kup Vojske Srbije”.

– Premijer zemlje koja podržava ubice iz tzv. OVK morao bi na kolenima da kleči i traži izvinjenje od pobijene srpske dece pre nego što traži da se njemu bilo ko za bilo šta izvini. Ne znam zašto napadaju Edi Ramu u Albaniji, ali znam da ga u Srbiji niko neće napasti ukoliko osudi teroriste iz tzv. OVK za ubistvo i silovanje dvanaestogodišnje devojčice u selu Klečka, od strane braće Mazreku, ubica iz redova tzv. OVK. Ne znam zašto ga napadaju u Albaniji, ali znam da ga u Srbiji niko neće osuditi ako već jednom kaže da je protiv toga da se Šiptari ujedine u “velikoj Albaniji” i da razbiju još tri ili četiri države na Balkanu da bi oni stvorili svoju. Neka to kaže i eto imaće svaku podršku u Srbiji. Ne znam zašto napadaju Edi Ramu u Albaniji, ali znam da ga u Srbiji niko neće napasti ako već jednom stvarno bude poželeo mir, a dotle, gadi mi se čovek koji pravi “veliku Albaniju”, a govori o miru – poručio je ministar Vulin.

Related posts

Novih 98 slučajeva virusa Covid-19 u Južnom Banatu

Mirjana Popović

Počinje EP za vaterpoliste

Jasmina Petkovic

Četiri osobe zaražene koronavirusom

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija