23. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Ministar Vulin: Premijer zemlje u kojoj se nalazi Žuta kuća da bira reči kada govori o zločinima

Foto: Ministarstvo odbrane

– Premijer zemlje u kojoj se nalazi Žuta kuća, mesto gde su Srbima vadili organe i prodavali ih, morao bi da bude mnogo pažljiviji i da bira reči kada govori o zločinima. Ja sam mislio da je Edi Rama danas otvorio usta da bi osudio pokušaj ubistva srpske dece u školi u Donjoj Brnjici. Umesto toga, on hvali i brani ubice i teroriste iz tzv. OVK – izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin u ergeli “Karađorđevo”, gde se danas održava manifestacija “Kup Vojske Srbije”.

– Premijer zemlje koja podržava ubice iz tzv. OVK morao bi na kolenima da kleči i traži izvinjenje od pobijene srpske dece pre nego što traži da se njemu bilo ko za bilo šta izvini. Ne znam zašto napadaju Edi Ramu u Albaniji, ali znam da ga u Srbiji niko neće napasti ukoliko osudi teroriste iz tzv. OVK za ubistvo i silovanje dvanaestogodišnje devojčice u selu Klečka, od strane braće Mazreku, ubica iz redova tzv. OVK. Ne znam zašto ga napadaju u Albaniji, ali znam da ga u Srbiji niko neće osuditi ako već jednom kaže da je protiv toga da se Šiptari ujedine u “velikoj Albaniji” i da razbiju još tri ili četiri države na Balkanu da bi oni stvorili svoju. Neka to kaže i eto imaće svaku podršku u Srbiji. Ne znam zašto napadaju Edi Ramu u Albaniji, ali znam da ga u Srbiji niko neće napasti ako već jednom stvarno bude poželeo mir, a dotle, gadi mi se čovek koji pravi “veliku Albaniju”, a govori o miru – poručio je ministar Vulin.

Related posts

Položeni venci povodom Dana sećanja na žrtve Holokausta

Jasmina Petkovic

Pančevački sportisti se vraćaju na treninge

Katarina Popović

Pet decenija prerade u Rafineriji nafte u Pančevu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija