16. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Ko je Jelena Jaćimović? Ko su lobisti lažnog genocida u Srebrenici?

foto: prismotra.net

Beograd je poslednjih nedelja pod agresivnim napadom nevladinih organizacija. Posle NATO lobista, albanskih lobista, u Beogradu smo dobili nove lobiste. U pitanju su lobisti lažnog genocida u Srebrenici koji Srbima žele da nametnu da su genocidan narod. Posle predstave “Srebrenica, kad mi ubijeni ustanemo” na red je došla izložba o Srebrenici u Beogradu. Ko je tvorac izložbe o genocidu u Srebrenici? Ko je Jelena Jaćimović?

Jelena Jaćimović je još jedan lobista lažnog genocida u Srebrenici. Ona je rođena 1992. godine u Beogradu. Iako je u trenutku izbijanja rata na prostoru bivše Jugoslavije bila beba, to je ne sprečava da iznosi laži i neistine o Srebrenici. Jelena Jaćimović je na izložbi rekla da je materijal o Srebrenici prikupljala iz sudskih dokumenata, vojnih arhiva iz Bosne. Postavlja se pitanje odakle devojci koja je rođena 1992. godine i koja voli da objavljuje obnažene slike u donjem vešu pristup ovakvim podacima. Očigledno je da je u ovu izložbu umešan i inostrani faktor, a da je Jelena Jaćimović samo oruđe u njihovim rukama. 

Jelena Jaćimović je po struci dizajnerka. Aktivni je član organizacije “Ne davimo Beograd”. U ovoj organizaciji je zadužena za kreiranje njihovih postera, zastava i generalno celokupnog njihovog marketinga. Sarađivala je takođe i sa “Njuz.net- om” i dnevnim listom “Danas”. Njenu izložbu o genocidu u Srebrenici finansirao je “Fond za humanitarno pravo” na čijem čelu se nalazi Nataša Kandić. Njena izložba pod nazivom “Priče i sećanja o genocidu u Srebrenici” predstavlja par amaterskih slika u formi grafike što bi svaki umetnik mogao da nacrta za pola sata. 

Ovoj izložbi su takođe prisustvovali članovi sledećih nevladinih organizacija: “Fond za humanitarno pravo”, “Žene u crnom”, “Fondacija za otvoreno društvo” kao i članovi ambasade Bosne i Hercegovine u Srbiji, koji su i te kako umešani u organizaciju ove izložbe. Jelena Jaćimović je takođe vlasnik sajta pod nazivom “Archiwar”. Ovaj sajt takođe služi za propagiranje da se u Srebrenici desio genocid. Osnivanje ovog sajta je pomogla Nataša Kandić i bošnjačka tajna služba.

Izložba Jelene Jaćimović održavaće se od 28. septembra do 4. oktobra u “Centru za kulturnu dekontaminaciju”. “Centar za kulturnu dekontaminaciju” je glavni poligon gde lobisti lažnog genocida u Srebrenici izvode svoje akcije. Posle predstave Zlatka Pakovića o Srebrenici, sada je tu izložba Jelene Jaćimović, a od oktobra tu počinje i festival “Mirdita, dobar dan” koji će se baviti zločinima srpske vojske na Kosovu i Metohiji. Na ovom festivalu učestvovaće i Jelena Jaćimović. 

Kako se ovakva devojka razume u to šta se desilo u Srebrenici? 

Related posts

Đoković posle velike borbe i preokreta pobedio Andersona i osvojio Abu Dabi

Nikoleta Dragaš

Predstavnici Kancelarije za KiM u poseti Kosovskoj Mitrovici: Pomoć i podrška višečlanim porodicama

Jasmina Petkovic

Predsednik Vučić čestitao Dan Vojske Srbije

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija