26. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Ko je Jelena Jaćimović? Ko su lobisti lažnog genocida u Srebrenici?

foto: prismotra.net

Beograd je poslednjih nedelja pod agresivnim napadom nevladinih organizacija. Posle NATO lobista, albanskih lobista, u Beogradu smo dobili nove lobiste. U pitanju su lobisti lažnog genocida u Srebrenici koji Srbima žele da nametnu da su genocidan narod. Posle predstave “Srebrenica, kad mi ubijeni ustanemo” na red je došla izložba o Srebrenici u Beogradu. Ko je tvorac izložbe o genocidu u Srebrenici? Ko je Jelena Jaćimović?

Jelena Jaćimović je još jedan lobista lažnog genocida u Srebrenici. Ona je rođena 1992. godine u Beogradu. Iako je u trenutku izbijanja rata na prostoru bivše Jugoslavije bila beba, to je ne sprečava da iznosi laži i neistine o Srebrenici. Jelena Jaćimović je na izložbi rekla da je materijal o Srebrenici prikupljala iz sudskih dokumenata, vojnih arhiva iz Bosne. Postavlja se pitanje odakle devojci koja je rođena 1992. godine i koja voli da objavljuje obnažene slike u donjem vešu pristup ovakvim podacima. Očigledno je da je u ovu izložbu umešan i inostrani faktor, a da je Jelena Jaćimović samo oruđe u njihovim rukama. 

Jelena Jaćimović je po struci dizajnerka. Aktivni je član organizacije “Ne davimo Beograd”. U ovoj organizaciji je zadužena za kreiranje njihovih postera, zastava i generalno celokupnog njihovog marketinga. Sarađivala je takođe i sa “Njuz.net- om” i dnevnim listom “Danas”. Njenu izložbu o genocidu u Srebrenici finansirao je “Fond za humanitarno pravo” na čijem čelu se nalazi Nataša Kandić. Njena izložba pod nazivom “Priče i sećanja o genocidu u Srebrenici” predstavlja par amaterskih slika u formi grafike što bi svaki umetnik mogao da nacrta za pola sata. 

Ovoj izložbi su takođe prisustvovali članovi sledećih nevladinih organizacija: “Fond za humanitarno pravo”, “Žene u crnom”, “Fondacija za otvoreno društvo” kao i članovi ambasade Bosne i Hercegovine u Srbiji, koji su i te kako umešani u organizaciju ove izložbe. Jelena Jaćimović je takođe vlasnik sajta pod nazivom “Archiwar”. Ovaj sajt takođe služi za propagiranje da se u Srebrenici desio genocid. Osnivanje ovog sajta je pomogla Nataša Kandić i bošnjačka tajna služba.

Izložba Jelene Jaćimović održavaće se od 28. septembra do 4. oktobra u “Centru za kulturnu dekontaminaciju”. “Centar za kulturnu dekontaminaciju” je glavni poligon gde lobisti lažnog genocida u Srebrenici izvode svoje akcije. Posle predstave Zlatka Pakovića o Srebrenici, sada je tu izložba Jelene Jaćimović, a od oktobra tu počinje i festival “Mirdita, dobar dan” koji će se baviti zločinima srpske vojske na Kosovu i Metohiji. Na ovom festivalu učestvovaće i Jelena Jaćimović. 

Kako se ovakva devojka razume u to šta se desilo u Srebrenici? 

Related posts

Srbija spremna da 18. maja pokrene avio-saobraćaj

Jasmina Petkovic

Pančevka Sanja Marić najbolja među osnovkama Srbije

Nikola Toadjer

Još 8 novoobolelih u Južnobanatskom okrugu

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija