27. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Grad Pančevo izdvaja značajna sredstva za pomoć i podršku starima

Povodom Međunarodnog dana starih koji se obeležava 1. oktobra gradski većnikza rad zapošljavanje i socijalnu politiku Milenko Čučković obišao je Dobrilu Dragojerac našu sugrađanku koja je juče  napunila 100 godina.

Sto svećica na torti juče je ugasila naša sugrađanka Dobrila Dragojerac u krugu svojih najbližih.Iako je nedavno pala i slomila kuk vedrog je duha i sitiče da svojoj dugovečnosti može da zahvali jer je uvek bila strpljiva, i jela svoje proizvode iz bašete. Takođe i lepom životu sa svojom jedinicom  ćerkom Ilinkom sa  kojom živi zajedno.

Uz rođendansku tortu, cveće  i  najlepše  želje za dobro zdravlje Dobrilu je obišao član gradskog veća zadužen za rad zapošljavanje i socijalnu politiku Milenko Čučković.

Lepo je imati majku koja je napunila sto godina koja je uvek pored vas da da još po neki savet  izuzetno je  kada ste prešli osmu deceniju života a još ste nečije dete.

Dugovečni ljudi često kažu da su godine samo broj, i da bi trebalo živeti dan po dan. Baka Dobrila bila je srećna što je imala posetu i dobila poklone. Svima nam je poželala da dočekamo njene godine .

Related posts

Fabrika vakcina „Sinofarm“u blizini Zemun Polja

Alba Jovanović

Pančevo pomaže penzionere

Mica Milakov

“Vajfertova trka” u nedelju, 4. jula

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija