17. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Lončar:U zdravstvene ustanove stiže 11 skenera, 5 angio sala

Ministarstvo zdravlja je izdvojilo pet miliona evra za nabavku 11 skenera i pet angio sala, izjavio je danas ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Skenere će dobiti KBC “Zvezdara”, KC Kragujevac, Opšta bolnica Valjevo, zdravstveni centri Negotin i Užice, Opšta bolnia Ćuprija, Zdravstveni centar Vranje, Opšta bolnica Loznica, ATD Beograd, kao i KCS i to jedan za Polikliniku i jedan za Urgentni centar.

Lončar:Ne smemo da se uspavamo u borbi protiv virusa

MInistar zdravlja Zlatibor Lončar apelovao je danas na sve zdravstvene ustanove da, ukoliko se poveća broj pregleda ili pozitivnih pacijenata na virus korona, o tome obavešte lokalne krizne štabove koji će da donesu dodatne mere.

“Ne smemo da se uspavamo. Neću tolerisati da negde raste broj, a da se ne donose dodatne mere za to područje. Mislim da jedino tako možemo da držimo situaciju pod kontrolom”, rekao je Lončar novinarima u Beogradu.

Izvor: Tanjug

Related posts

„Pisnička češka“ otvorila predbožićni koncert

Nikoleta Dragaš

VUČIĆ pred 15.000 Pančevaca. Predsednika dočekalo više ljudi u Pančevu nego što ih je opozicije ikad videla na protestu ! Vučić : NOVI INVESTITORI, PUTEVI I OBJEKTI ZA NAJMLAĐE ZA JUŽNI BANAT.

Mica Milakov

Ministar Nedimović u tri seoska domaćinstva u Opštini Kovačica

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija