17. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Beograd na vodi najveće gradilište Jugoistočne Evrope

Predsednik Vučić istakao je da sa ponosom može da kaže da je danas na gradilištu Beograd na vodi 2850 radnika, i dodaje da je puno stranaca, što pokazuje da imamo potrebe za još više radne snage.

– Za mesec, mesec i po biće otvoren šoping mol u koji će dolaziti najveći i najmoćniji brendovi – rekao je Vučić i dodao da će ovo bili nova slika Srbije.

Ističe da je ponosan i na prijateljstvo sa Alabarom, ali i da je prezadovoljan onim što je uradio, i dodaje da je on jedan od najvećih graditelja na svetu.

Vučić je objekat obišao sa predsednikom kompanije Eagle Hills Muhamedom Alabarom.

– U politici živite kada živite za ono što će ostati iza vas, a ne za lično bogaćenje. Na ono što smo mi dali Beogradu jako sam ponosan – rekao je Vučić.

Predsednik Vučić je rekao obilazeći ovo gradilište da je veoma ponosan na njega i da je to jedno od najvećih sa 2.850 zaposlenih.

Sa predsednikom Srbije je i gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, kao i ministar finansija Siniša Mali.

“Galerija Belgrade” biće najveca šoping, zabavna i gastronomska destinacija u regionu.U pitanju je grandiozan tržni centar na samoj obali Save sa 300.000 kvadratnih metara ukupne površine 93.000 kvadrata prostora za izdavanje i 3.600 parking mesta.

U okviru objekta biće 50 restorana, kao i bioskop sa više od 1.700 mesta.

Obilazeći građevinu, predsednik Srbije je istakao da je gradilište Beorgada na vodi najveće u ovom regionu, a da na njemu radi čak 2.850 ljudi.

– Ovo je naše najveće gradilište, radi oko 200 stranaca iz Tirske, Filipina i drugih zemalja. Ovde radi ukupno 2.850 ljudi, ponosan sam na ovo što radimo. Ovaj glavni centralni deo je mnogo lep, to je najveći šoping mol u ovom delu Evrope – rekao je Vučić tokom obilaska.

– Beograd postaje ne samo svetska i Evropska metropola, moćiće da privlači sve veći broj turista. U problemu smo zbog kovida, ali smo po stepenu zaraze, najbolji u Evropi – rekao je predsednik.

– Ljudi kada vide koliko je divno i velelepno podrška će samo da raste – istakao je Vučić.

Foto: tanjug

Related posts

Vučić: Srbija je zemlja ravnopravnih građana u kojoj sve nacije imaju ista prava

Branislava Grčić

Pijačni barometar za subotu 5. decembar

Jasmina Petkovic

Prvi turnir za mlade džudiste u Kačarevu

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija