20. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Pomoć vojnih lekara u selima opštine Sjenica

Pripadnici Vojske Srbije su, u saradnji sa Crvenim krstom iz Sjenice, u selima Raždaginja i Buđevo na teritoriji ove opštine realizovali akciju „Vojni lekar na selu“.

U okviru akcije, koja za cilj ima pružanje medicinske pomoći meštanima udaljenih sela sa otežanim pristupom sistemu zdravstvene zaštite, vršeni su opšti zdravstveni pregledi meštana, uz podelu paketa sa namirnicama i kućnom hemijom.

Vojni medicinari su srdačno prihvaćeni od lokalnog stanovništva, koje je još jednom iskazalo veliku zahvalnost Vojsci Srbije na pomoći opštini Sjenica u brojnim prilikama, a posebno u borbi na suzbijanju i sprečavanju širenja zarazne bolesti Kovid 19.

Vojska Srbije je i ranije pružala pomoć meštanima udaljenih sela na području opštine Sjenica i Pešterske visoravni, kao i u drugim krajevima Republike Srbije, i nastaviće sa sprovođenjem projekata civilno-vojne saradnje, koji za cilj imaju jačanje saradnje i pomoć lokalnom stanovništvu.

FOTO: mod.gov.rs

Related posts

Mihajlović sa Džonom Jovanovićem o auto-putu mira i drugim projektima

Nikoleta Dragaš

ŠOKATNO(VIDEO): Rotvajler napao dete i baku!!

Mica Milakov

Vučić u Pančevu: Postavljen kamen temeljac za “Brose”, ovo smo čekali preko 50 godina

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija