24. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Ministar Vulin: Predsednik Srbije je predsednik svih Srba

“Poslednja optužba u bošnjačkim i montenegrinskim medijima je da Vučić stvara “Srpski svet”. Verujem i  nadam se da je optužba istinita, Vučić treba da stvara Srpski svet. Srbi imaju pravo da budu politički jedinstven narod i da o ključnim nacionalnim pitanjima odlučuju zajedno i da rade jedinstveno. Beograd mora da u sebi i oko sebe okupi sve Srbe, a predsednik Srbije je predsednik svih Srba”, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući nove napade iz regiona na predsednika Srbije. 

“Vučić  jeste predsednik svih Srba, i zbog toga mogu samo da ga mrze. I dosta se Srbija pravdala što Srbi vekovima žele da budu jedno. Srbi žele da su ujedinjeni i zbog te prirodne želje i potrebe nemaju ni kome ni zašto da se pravdaju. Teritorijalno ujedinjena Nemačka nije nikome problem, ali politički ujedinjeni Srbi jesu, dosta smo se pravili da ne primećujemo koliko je to velika laž. Mi Srbi nemamo jednu državu ali možemo da imamo jednu politiku i jednu volju, i to nije više stvar izbora političara. Jedinstvo Srba je nužnost bez koje nas neće biti. Srbi su postali jedinstven politički narod i bolje da se na tu činjenicu naviknu svi koji napadaju Vučića što je ojačao Srbiju”, izjavio je ministar Vulin.

FOTO: TV Pančevo

Related posts

Nove mere Vlade u cilju suzbijanja širenja virusa COVID-19

Jelena Obradović

Košava oborila drvo u Ekonomskoj školi

Nikoleta Dragaš

Završena tradiocionalna manifestacij “Grožđebal”

Ivana Bogdanovski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija