15. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Telegram saučešća ministra odbrane Aleksandra Vulina porodicama poginulih pilota


“Gubitak svakog ljudskog života je tragedija za porodicu i prijatelje, a smrt vojnika je udarac i tragedija za čitavu zemlju i narod.

Izgubili smo drugove, oficire, borce, a Srbija je ostala bez dvojice pilota koji su odbranu svoje zemlje i naroda stavljali iznad svega. Utehe nema, ima samo saznanja da smo imali čast da sa njima učimo i radimo.

Vojska nikada ne zaboravlja i zauvek pamti hrabrost i vernost svojih pripadnika. Brinućemo  o vama, poštovane porodice, kao da su oni još sa nama, vojska nikada ne napušta svoje najbolje. Ma koliko bolelo, bićemo zajedno i u vremenu koje  dolazi.

Molim vas u ime svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i u svoje lično ime da primite izraze našeg najdubljeg i najiskrenijeg saučešća”, navodi se u telegramu saučešća ministra odbrane Aleksandra Vulina porodicama poginulih pilota majora Dejana Krsnika i kapetana prve klase Zvonka Vasiljevića.

Related posts

Makron odložio posetu Beogradu

Zorana Stekovic

Vučić u Parizu: Očekuju nas važni razgovori

Nikoleta Dragaš

Rebić: U protestima povređeno 118 policajca, procesuirane 153 osobe

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija