17. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Magazin Pančevo Vesti

Različiti anticelulit tretmani u kozmetičkom salonu “Bojana”

Mnoge žene imaju problem sa pojavom celulita. Kako bismo ga se oslobodili, trebalo bi da vodimo računa o pravilnoj ishrani, a postoje i različite masaže i tretmani, koji mogu pomoći.

Kao posledica nepravilne ishrane, nedostatka fizičke aktivnosti i manje vode u organizmu, javlja se celulit. Proces oslobađanja od celulita nije jednostavan ni brz, kažu u kozmetičkom salonu “Bojana”. Postoje različiti tretmani i masaže. Najpopularnija je tzv. terapija oklagijama.

Takođe se često primenjuje i “Vakum slim” terapija. Ona podrazumeva nanošenje hladnog i toplog seruma, a zatim pakovanje u vakum vreću. To je prijatan i bezbolan tretman.

Celulit je sloj masnog tkiva koji se nalazi ispod kože između fibroznih vlakana koja vezuju mišić i kožu. Kako bismo sprečili pojavu celulita, trebalo bi da ishrana bude zasnovana na voću, povrću i kuvanim jelima, da se više krećemo i redovno pijemo vodu, napominju stručnjaci.

Related posts

Učenici OŠ “Sveti Sava” u Gerontološkom povodom Dana tolerancije

Jasmina Petkovic

Radnici od ujeda pasa zadobili lake telesne povrede

Mica Milakov

Ministar Vulin: Donacija nove bolnice koju grade privatni preduzetnici primer je svim građanima

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija