21. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Pokretanje postupka likvidacije ATP-a, “Pantransport” jedini prevoznik

Na današnjoj sednici usvojena je odluka o pokretanju postupka likvidacije Javno komunalnog preduzeća za prevoz putnika “Autotransport – Pančevo”. Cilj ove odluke je da preduzeće “Pantransport” bude jedino koje se bavi ovom delatnošću kako bi građani imali najsavremeniji prevoz.

U narednih nekoliko dana Agencija za privredne registre pokrenuće postupka likvidacij Javno komunalnog preduzeća za prevoz putnika “Autotransport – Pančevo”, a nakon toga Grad će izmiriti sva dugovanja koja Autotransport ima prema dobavljačima.

Likvidacija Autotransporta je poslednja faza u reorganizaciji javnog prevoza koju je Grad započeo prošle godine. Nakon ovoga “Pantransport” će biti jedini prevoznik u gradu.

Građani se već neko vreme voze autobusima “Pantransporta” tako da su se uverili u njihovu udobnost, ali važnije od toga, ovi ekološki autobusi će sačuvati vazduh od zagađenja.

Related posts

Mladi lideri u beogradskim odborima SNS-a podržali listu „Aleksandar Vučić – za našu decu”

Jelena Obradović

Saopštenje GO SNS Šabac

Zorana Stekovic

Mnogo posla u pančevačkoj Hitnoj pomoći i kovid ambulantama tokom vikenda

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija