25. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Kultura Najvažnije Pančevo Vesti

“Trenutak tišine” u Muzeju

U Narodnom muzeju Pančeva nedavno je otvorena galerija „ Trenutak tišine“ umetnika Vladana Ranđelovića. Osim ove postavke se prikazuju i prošlogodišnji radovi sa 51. Likovne kolonije “Deliblatski pesak”.

Pančevačka publika  će moći da uživa u „ Trenutku tišine“  odnosno u  izložbi  umetnika Vladana Ranđelovića, koja je prikazana u galeriji  Narodnog muzeja Pančeva. On je do sada je imao 40 samostalnih izložbi u Srbiji ali i Makedoniji, Crnoj Gori, Austriji i Češkoj.

U Narodnom muzeju Pančeva  izložene su i slike dvanaest likovnih umetnika iz zemlje i okruženja. Radovi su nastali na Likovnoj koloniji u Deliblatskoj peščari.

Ljubitelji pisane reči mogu uživati i u promocijama knjiga koje se takođe često organizuju u Narodnom muzeju Pančeva.

Posećenost muzeja je manja zbog celokupne situacije sa korona virusom, ali pančevačku publiku ni to nije sprečilo da uživa u aktuelim izložbama.

Posete u Narodnom muzeju su dozvoljene ali se svi posetioci mole da poštuju  mere prevencije u borbi protiv korona virusa.  Zainteresovani postavke mogu pogledati  od utorka do subote od 10 do 18 sati.

Related posts

Vučić: Dobio sam više od četiri hiljade pitanja građana

Nikoleta Dragaš

Predsednik o “Malom Šengenu”: Iz Prištine ga kritikuje Tahiri, iz Srbije Boško Obradović – I to je najbolja pohvala Srbiji!

Mica Milakov

Teme video-samita lidera EU i Zapadnog Balkana

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija