18. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vesti Vršac

Saopštenje Grada Vršca

U okviru ugovora o Javno-privatnom partnerstvu za izgradnju, rekonstrukciju i održavanje saobraćajne lokalne putne infrastrukture između Grada Vršca i Sremput DPN d.o.o. rekonstrukcija kolovoza u Pavlišu koji podrazumevaju radove na iskopu i izradi proširenja po deonicama, postavljanje podloge, nosećeg i završnog sloja asfalta, a izvodiće se u tri faze po deonicama u ulici Žarka zrenjanina, biće nastavljena tokom ove nedelje. Saobraćaj će se prilikom izvođenja radova po deonicama odvijati okolnim ulicama što je prikazano u  preglednoj karti deonice puta u ulici Žarka Zrenjanina u Pavlišu u dužini od 600m, kao i u situacionionom planu tehničkog regulisanja saobraćaja u toku izvođenja radova u ovoj ulici. Meštani Pavliša biće obavešteni putem saobraćajne signalizacije o zatvaranju pojedinačnih deonica.

Foto. Grad Vršac

Related posts

“Higijena” i “Zelenilo” u novoj akciji čišćenja

Zorana Stekovic

Otvoren 17. TAKTONS

Mica Milakov

PREDSEDNIK VUČIĆ U EMISIJI HIT TVIT: Šta je to moj brat Andrej uradio, DA LI JE UZEO 500 MILIONA KAO ĐILAS!? SVE ŠTO KAŽU ONI LAŽU!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija