27. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Vesti

Veliki posao za Pančevo. U toku rekonstrukcija oko 36 km puteva

U toku su radovi na renoviranju puteva u Pančevu i mesnim zajednicama u okviru javno-privatnog partnerstva. Sprovode se radovi u Glogonju, a planirano je da se obnove preko 36 kilometara puteva. Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović istakao je da je cilj lokalne samouprave ravnomeran razvoj, odnosno i samog grada, ali i sela.

Mlinska ulica u Glogonju dobija potpuno novi izgled. Mašine su na terenu nekoliko dana, tako da kaldrme, rupe, loši putevi, prašina postaju istorija u Pančevu.

Sa radovima u Glogonju suštinski je počela realizacija projekta javno-privatnog partnerstva za izgradnju i održavanje putne infrastrukture na teritoriji Grada Pančeva što su lokalni čelnici i obećali u prethodnom periodu. Zahvaljujući projektu, al ii razgovorima predstavnika lokalne samouprave, rekontruišu se najveće ulice u Glogonju. Tamo gde su institucije, poput vrtića, zabavišta i ambulante.

Prema rečima gradonačelnika Aleksandra Stevanovića, pored obnove putne infrastukture, sa partnerom je dogovoreno i održavanje puteva tokom godine.

Posle Glogonja uslediće radovi na obnovi puteva u Banatskom Novom Selu i Dolovu. U toku je projektovanje za veliki broj ulica na teritoriji Grada Pančeva. Po završetku posla oko 36 kilometara puteva na teritoriji Grada Pančeva biće rekonstruisani i obnovljeni.

Related posts

Nova 24 slučaja korona virusa u Južnobanatskom regionu

Aleksandra Miloševska

Pančevački pesnik vreme pandemije pretočio u poeziju

Jasmina Petkovic

Prskanje komaraca na teritoriji Grada Pančeva

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija