3. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Kovačica Kovin Najvažnije Vesti

Projekat „Unapređenje ruralnog razvoja kroz učinkovito upravljanje imovinom“

U sali skupštine Opštine Kovačica održana je završna konferencija projekta „Unapređenje ruralnog razvoja kroz učinkovito upravljanje imovinom“. Projekat su zajednički sprovele Opština Kovačica kao nosilac i Opština Kovin kao partner projekta.

Projekat „Unapređenje ruralnog razvoja kroz učinkovito upravljanje imovinom“ , pokrenut krajem 2018. godine, uspešno je realizovan.  Sprovele su ga Opština Kovačica i Opština Kovin. Projekta vredan 146.208,57 evra finansira EU, a kofinansira Republika Srbija u okviru Grant šeme Programa Exchange 5.

Cilj projekta je da doprinese ruralnom razvoju opština Kovačica i Kovin kroz uspostavljanje efikasnog sistema za upravljanje imovinom.

Prisutnima na konferenciji obratio se i zamenik predsednika opštine Kovačica Petar Višnjički, koji je ispred opštine pozdravio sve prisutne i izrazio zadovoljstvo zbog uspešne realizacije projekta, koja je značajno doprinela saradnji obe opštine.

Related posts

Otvaraju se granice za Srbiju 1. jula?

Katarina Popović

“ComNet” takođe osudio pretnje Draganu J.Vučičeviću

Mica Milakov

Vučić: Bićemo najmoćniji prozvođač guma u svetu

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija