26. novembra 2020.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Kovačica Kovin Najvažnije Vesti

Projekat „Unapređenje ruralnog razvoja kroz učinkovito upravljanje imovinom“

U sali skupštine Opštine Kovačica održana je završna konferencija projekta „Unapređenje ruralnog razvoja kroz učinkovito upravljanje imovinom“. Projekat su zajednički sprovele Opština Kovačica kao nosilac i Opština Kovin kao partner projekta.

Projekat „Unapređenje ruralnog razvoja kroz učinkovito upravljanje imovinom“ , pokrenut krajem 2018. godine, uspešno je realizovan.  Sprovele su ga Opština Kovačica i Opština Kovin. Projekta vredan 146.208,57 evra finansira EU, a kofinansira Republika Srbija u okviru Grant šeme Programa Exchange 5.

Cilj projekta je da doprinese ruralnom razvoju opština Kovačica i Kovin kroz uspostavljanje efikasnog sistema za upravljanje imovinom.

Prisutnima na konferenciji obratio se i zamenik predsednika opštine Kovačica Petar Višnjički, koji je ispred opštine pozdravio sve prisutne i izrazio zadovoljstvo zbog uspešne realizacije projekta, koja je značajno doprinela saradnji obe opštine.

Related posts

Staka Novković u emisiji „Lice nacije“

Mica Milakov

Predsednik Vučić sa Dačićem o sastancima u SAD i Briselu

Branislava Grčić

102 NOVA SLUČAJA KORONE U SRBIJI

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija