21. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Rekonstrukcija puteva u Glogonju, radovi u Mlinskoj

U Glogonju započeti su radovi rekonstrukciji putne infrastukture. Reč je o investiciji u okviru javno-privatnog partnerstva izgradnje puteva na teritoriji celog Grada Pančeva u vrednosti od  pet i po milijardi dinara.

Kaldrme, rupe, loši putevi, prašina postaće istorija s obzirom na javno-privatno partnerstvo vezano za izgradnju puteva na teritoriji Grada Pančeva. Mesna zajednica Glogonj je prva lokacija gde se putna infrastruktura menja.

Sa radovima u Glogonju suštinski je počela realizacija projekta javno-privatnog partnerstva za izgradnju i održavanje putne infrastrukture na teritoriji Grada Pančeva što su lokalni čelnici i obećali u prethodnom periodu.

Zahvaljujući projektu, rekontruišu se najveće ulice u Glogonju. Tamo gde su institucije, poput vrtića, zabavišta i ambulante.

U narednom periodu izvodiće se radovi u Banatskom Novom Selu i Dolovu.U toku je projektovanje za veliki broj ulica na teritoriji Grada Pančeva. Ovim ugovorom predviđeni su i radovi na redovnom zimskom održavanju puteva.A u toku su radovi na i na opštinskom putu u Dolovu.

Related posts

Havarija na vodovodnoj mreži

Zorana Stekovic

Usvojen budžet za 2021. godinu

Jasmina Petkovic

Gradski štab ograničio broj ljudi na bazenu

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija