23. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Pančevo Vesti

Donacija pančevačkoj Ortopediji – savremen aparat vredan 5,5 miliona

Odeljenje ortopedije Opšte bolnice Pančevo dobilo je jedinstven aparat koji će im olakšati rad. Aparat je donacija Vlade AP Vojvodina, a vrednost donacije je više od pet miliona dinara.

Vlada AP Vojvodina donirala je aparat odeljenju ortopedije Opšte bolnice Pančevo. Ovaj aparat sadrži sve dodatke koje doktori koriste pri radu i mnogo će im olakšati posao, rekao je načelnik ortopedije, dr Mihajlo Mitrović.

Na ovom odeljenju formirana je i jedinica poluintenzivne nege. Na taj način je olakšan rad lekarima na intenzivnoj, koji su zbog pandemije korona virusa imali više pacijenata obolelih od Covida-19.

Odeljenje ortopedije takođe je dobilo program putem kojeg se elektronski vodi evidencija ulaska i izlaska potrošnog materijala.

Dobrom organizacijom Opšte bolnice Pančevo, na ovom odeljenju nije bilo zaraženih pacijenata virusom Covid-19. Za takve pacijente, koji zahtevaju operaciju, postoje posebne sobe i operaciona sala.

Related posts

TV Pančevo u novogodišnjoj noći sa vatrogascima

Katarina Popović

Rukometaši “Dinama” pobedili u gostima ekipu “Crvenke”

Aleksandra Miloševska

Doživotna za ubicu bebe iz Vršca!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija