15. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

SNS Šabac: Zelenović i Petrović opstruišu izborni proces

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac oštro protestuje zbog najnovijeg odugovlačenja okončanja izbornog procesa od strane Gradske izborne komisije, po očiglednom naređenju bivšeg gradonačelnika Nebojše Zelenovića i njegovog političkog oca Dušana Petrovića.

Ovaj kriminalni tandem je, pošto je shvatio, da izbore neće dobiti čak ni pretnjama, kupovinom glasova, podmićivanjem i ucenama, pa čak i trovanjem političkih neistomišljenika, odlučio da pribegne teškoj opstrukciji nastavka izbornog procesa, odugovlačeći zakonom utvrđenu proceduru.
Samo u tom smislu može se tumačiti činjenica da Gradska izborna komisija Šabac još nije uradila rešenja po prigovorima, iako je istekao zakonski rok od 48 sati za tu radnju.

Činjenica da sigurno znaju da se žalbe Upravnom sudu mogu uputiti tek pošto Gradska izborna komisija zvanično donese rešenja, dodatno nas učvršćuje u uverenju da svoj posao namerno odugovlače, samo da bi Upravni sud što kasnije odlučivao o pomenutim predmetima. Cilj je, jasno je, da Zelenović i kompanija dobiju još koji dan na vlasti, zloupotrebom zakona i procedure pa čak i opstrukcijom rada suda, koji je već trebalo da ima dostavljenu svu potrebnu dokumentaciju. I ovo je samo još jedan u nizu priloga Zelenovićevog beščašća i protivljenja izbornoj volji Šapčana.

Nepoštovanje koje je ukazao građanima Šapca već mu se vratilo izbornim debaklom.
Za ostalo su nadležni istražni i sudski organi, koji će sudeći po svemu što u strahu od gubitka vlasti čine Zelenović i Petrović, sa njima tek imati posla.
GO SNS Šabac

Related posts

Predsednik Vučić sa predsednicom Nacionalnog veća Švajcarske

Jasmina Petkovic

Preminulo 49 pacijenata, koronavirusom zaražene još 5.353 osobe

Zorana Stekovic

Vučić: Garancije za članstvo u EU da budu deo dogovora sa Prištinom

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija